10 udtag

10 udtag

5 varer

Oplad det hele med en stikdåse med 10 udtag

Det er ikke glamourøst at købe en stikdåse, men det er et utroligt vigtigt element i vores hjem. I dag bruger vi flere og flere elektroniske apparater, og derfor så er det en stor fordel at have en stikdåse, der altid har plads til endnu en enhed. Med 10 udtag, så får du al den plads, som du har brug for, og dermed kan du lade computeren, bruge lydanlægget og meget mere, hvornår end du har brug for det.

Med eller uden afbryder – hvad skal du have?

Vi tilbyder stikdåser både med og uden afbryder, men hvorfor skulle du lige vælge det ene frem for det andet? En afbryder kan være en stor fordel, hvis du ved, at du vil få brug for at slukke for alle apparaterne, der er tilsluttet stikdåsen. Den er sandsynligvis mindre nødvendig, hvis du har nogle apparater, som altid skal sidde i stikdåsen, og som dermed ikke bare må slukkes uden lige.

Hvor lang skal ledningen være?

Du kan få et utal af forskellige længder af ledning, og det kan være svært at finde rundt i dem alle. Generelt kan det siges, at de korte ledninger oftest er bedst, når stikdåsen er tæt på et udtag i væggen, så ledningen ikke skal strammes for meget. Derudover er en længere ledning et godt valg, hvis du kommer til at skulle flytte rundt på stikdåsen, de der så er mere at give af.

Hvad skal farven betyde?

Stikdåser har aldrig været det mest ekstravagante køb, men vi tilbyder dem dog i både sort og hvide farver. Farven og æstetikken er selvfølgeligt ikke vigtigere end funktionaliteten, men det kan stadig være smart at tænke lidt over det. I en erhvervsrettet situation vil der nok være tilbøjelig til at skulle købe den farver, der tættest matcher området, som stikdåsen skal befinde sig i. Hvis det bare er til hjemmekontoret, så vil farven sandsynligvis betyde mindre.