3 udtag

3 udtag

16 varer

Stikdåser med 3 udtag

Når du investerer i en stikdåse med tre udtag, så får du nok stik til at kunne lade de vigtigste apparater eller bruge de allermest nødvendige af dine elektroniske enheder. Du får dog også fleksibilitet, fordi du altid kan udskifte enheder uden at skulle prioritere en enkelt, som du ellers ville skulle, hvis du bare nøjedes med udtaget, du finder i væggen.

Hvor lang skal ledningen være?

En af de ting, som nok springer i øjet som det første, vil være længden på ledningen, der akkompagnerer stikdåsen Det vil altid være forskelligt, hvor lang den skal være, men der er nogle generelle regler at holde i mente. Ved du, at den kommer til at befinde sig tæt på et udtag i væggen, så kan du nøjes med en kortere længde, for eksempel 1.5 meter eller 2 meter. Hvis du vil undgå, at ledningen strammes for meget, så vil det måske være bedre at vælge en længde som 3 meter eller 5 meter.

Hvad får du ud af USB-porte i din stikdåse?

Nogle nyere stikdåser med 3 udtag vil i dag komme med USB-porte, der passer til USB type A. Dette sker, fordi ladere til for eksempel smartphones eller elektroniske cigaretter ofte vil kunne bruges i en USB-port. På denne måde, så kan du nu bruge endnu flere elektroniske apparater i stikdåsen, så længde du tænker over, hvilke af disse apparater, som kan virke ved hjælp af USB.

2 forskellige typer udtag

Det er også muligt at få stikdåser, der har forskellige typer udtag. Fra ting som skrivebordslamper og mindre højtalere har vi de smalle og aflange udtag, mens mange computerladere og for eksempel kaffemaskiner bruger de bredere, cirkulære stik. Her er det oftest en god idé at vælge de smallere udtag, hvis du ved, at nogle af dine enheder har disse stik. De bredere stik kan dog også virker med de smalle udtag, og derfor kan du her, med stor sandsynlighed, få mere fleksibilitet.

Har du brug for ophæng?

Flere af vores stikdåser kommer med ophæng, så de på forskellig vis kan blive hængt i snore op ad væggen. Den store fordel ved dette er, at du ikke skal kravle rundt på gulvet, hver gang du vil udskifte et apparat. Hvis du ved, at du kommer til at udskifte de stik, der sidder i stikdåsen, mange gange, så vil et ophæng være en fordel, men ved du i stedet, at de apparater, der sidder heri, skal være der længe, så vil det sandsynligvis ikke være et problem at have en stikdåse, der ligger på gulvet.