4 udtag

4 udtag

18 varer

Stikdåser med 4 udtag

Hvis du har mange elektroniske ting, der bruger strøm, kan en stikdåse gøre livet lidt lettere. I stedet for at gå og trække stikket på diverse ting ud, for at gøre plads til andre ting du skal bruge i det øjeblik, bør du overveje at investere i en stikdåse. Når du skal købe en stikdåse, bør du første overveje, hvor mange udtag du har brug for.

Hvis du kun har 4 ting, der bruger strøm, så kan en stikdåse med 4 udtag være nok. Du kan også købe en stikdåse med 4 udtag, selvom du egentlig ikke har brug for så mange. Det er altid rart at have ekstra udtag til rådighed i fremtiden frem for at skulle købe endnu en stikdåse. Den anden ting du bør overveje, er hvor langt kablet på stikdåsen skal være, og om du gerne vil have mulighed for at hænge stikdåsen op. Alt efter hvad dit behov er, kan du hos os finde den stikdåse du har brug.

De billigste stikdåser vi tilbyder fås med 1.3, 1.5, 3 og 5 meter lange kabler, mens nogle fås med afbrydere og andre uden. Hvis du har behov for flere USB porte, tilbyder vi også stikdåser med indbyggede USB porte. Hvis du gerne vil have orden i alle dine kabler, tilbyder vi også stikdåser med ophæng. Det betyder, at du kan hænge din stikdåse op på væggen, for eksempel bagved dit skrivebord, så alle kablerne ikke ligger og flyder rundt på gulvet.

Til sidst har vi også en desktop strømskinne med USB porte, som du kan have stående på skrivebordet, og bruge som både stikkontakt og USB-hub til eksterne enheder. Med i købet af vores stikdåser får du et 5 års garanti på din vare.