7 udtag

7 udtag

4 varer

Stikdåser med 7 udtag

I den moderne tid vi i dag lever i, er de fleste produkter vi bruger elektroniske, og kører derfor på strøm. Derfor er stikdåser i dag nærmest en nødvendighed, i alle moderne hjemme. Hvis du har brug for 7 ekstra udtag til dine elektroniske ting, så er det lige her du finder det rette produkt i form af vores stikdåseudvalg.

Vi tilbyder 4 forskellige stikdåser med 7 udtag, så du kan finde lige præcis den stikdåse, der opfylder dit behov på bedste vis. Det kan også anbefales at købe en stikdåse med 7 udtag, selvom man ikke nødvendigvis har brug for 7 udtag lige nu, fordi man hurtigt kan komme til at have brug for det senere.

De 4 stikdåser ligger i 2 forskellige prisklasser. De to billigere fås med 2 typer udtag, hvoraf 3 er egnet til de tykkere strømstik, mens de 4 resterende er egnet til de tyndere strømstik. Derudover har begge stikdåser et 1.5 meter langt kabel, mens den ene af dåserne også fås med en afbryder.

De 2 andre stikdåser ligger i den lidt højere prisklasse. Det, som hæver prisen på disse to stikdåser, er, at de begge to fås med rackmontering, så de nemt kan monteres. Den ene af disse to dåser er lidt dyrere end den anden, fordi den også har et digitalt amperemeter. Begge stikdåser fås med et 2 meter langt kabel. Når du køber en af vores stikdåser, får du også et 5 års garanti på din vare med i købet.