8 udtag

8 udtag

13 varer

Udnyt al elektronikken med en stikdåse med 8 udtag

Når vi bruger så meget elektronik i vores hverdag, som den moderne dansker gør, så kan det være næsten umuligt at få mulighed for at bruge al din elektronik på én gang. Med en stikdåse med 8 udtag, så har du muligheden for at lade samtlige enheder, høre musik, oplyse værelset og meget mere uden at skulle rode med en række forskellige udtag i væggene.

Har du brug for en afbryder?

En af de funktioner, som du finder på en række forskellige stikdåser uanset mærke og antal udtag, er en afbryderknap. Det er denne, som ofte lyser, hvormed du kan afbryde al elektronikken, som er forbundet til denne stikdåse. Det er sjældent, at man direkte har brug for en afbryder, men nogle gange kan det være rart med en, da du let kan slukke for alle apparater på én gang.

Hvor lang skal ledningen være?

Der findes selvfølgelig også en lang række forskellige længder af ledning, som akkompagnerer det store udvalg af stikdåse. Længden, som du har brug for, er selvfølgelig afhængig af, hvad det er, som du egentligt skal bruge stikdåsen til. Hvis den skal strække fra et udtag i væggen et langt stykke, så kan det være nødvendigt med en længere ledning. Hvis du ved, at stikdåsen kun skal ligge ét sted tæt på et vægudtag, så kan du sandsynligvis nøjes med en kortere ledning, da du ikke skal have stikdåsen med dig rundt.

Er det nødvendigt med flere forskellige typer udtag?

I mange stikdåser vil du også se, at der er forskellige typer udtag, der passer med forskellige størrelser af stik på elektroniske apparater. Dette ser du for eksempel med skrivebordslamper, der ofte vil have tynde men aflange stik, mens for eksempel en computerlader oftere vil være cirkulær og dermed bredere. Hvis du vil have fleksibilitet, bør du sandsynligvis kun gå efter de store udtag, men hvis du ved, at du skal bruge apparater, der har de tynde styk, så kan du vælge disse udtag, da stikdåsen vil fylde mindre.