9 udtag

9 udtag

8 varer

Stikdåse med 9 udtag

Hvad end du skal bruge et par højtalere, en lader til computeren eller en skrivebordslampe, så er det rigtigt træls, når du skal rode rundt ved forskellige udtag i væggene. Hvis du vælger at investere i en stikdåse med 9 udtag, så sørger du for, at du har muligheden for at bruge alle de elektroniske apparater, som du kan tænke dig, mens du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt der er plads til dem alle sammen.

Hvilken længde passer dig bedst?

Når du skal vælge sådan en stikdåse, så er en af de første ting, du bør tænke over længden af kablet. Ofte vil du kunne nøjes med de små længder, for eksempel 1.5 meter, hvis du kan placere stikdåsen tæt på et vægudtag, og du samtidig ved, at det er der, hvor stikdåsen skal ligge. Regner du med at bruge stikdåsen til forskellige formål, så kan det være en smart idé at investere i en et længere kabel, for eksempel 3 meter. Vi tilbyder flere forskellige længer til alle dine formål.

Er det nødvendigt med jord i udtaget?

Vi tilbyder en række forskellige stikdåser med 9 udtag, og du kan her vælge imellem at have jord i stikket eller ej. Jord i elektroniske apparater er ikke noget, som vi ser så ofte længere, idet vi er begyndt at bygge det ind i apparatet og ikke stikket. Der er dog stadig nogle enheder, især de ældre, som kræver jord, og har du nogle af disse apparater hjemme, så kan det være en god idé at investere i en stikdåse med jord i udtagene.

Skal du have 2 forskellige typer udtag?

Når du skal købe en stikdåse, så kan du få dem med både de mere traditionelle runde, men brede udtag, og de smalle, aflange udtag. De smalle og aflange findes i mange elektroniske apparater, og dette er da en god investering, hvis du ved, at du har apparater med disse stik. Skal du i stedet have muligheden for variation, så bør du overveje de større stik, da disse kan bruges til alle enheders stik.