Action kamera

Action kamera

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 ud af 1 enhed

Action kamera

Hvis du er meget på farten og gerne vil optage hvad du foretager dig, så er et action kamera lige noget for dig. Cykler du f.eks. meget eller dyrker en anden form for sport, hvor du nemt kan have et action kamera på dig, så kan du få nogle fantastiske optagelser.

Vi fører action kameraer fra Eken. Dette nye W8 Sports kamera er lille og smart og lever fint op til konkurrenternes dyrere kameraer i ydelse og kvalitet. Tilbehøret passer også til GoPro, hvis du ejer sådan et, og du kan også bruge dit GoPro udstyr til Eken kameraet.

Fantastiske action kameraer til en pris der er til at forstå

Fælles for alle Eken Action Kameraer er, at de alle er vandtætte på op til 30 meter, de har alle indbygget Wi-Fi og de har alle en skærm for live-visning.

Alle kameraerne optager i HD eller Ultra HD, og der medfølger et væld af tilbehør, så som cykelstyr mount, bælte klips, stationær base, forskellige typer mounts, velcro stropper, kabel, lader, bruger manual og rense klud.

Hvilket kamera skal du vælge?

Hvilket kamera du skal vælge er lidt op til hvad kvalitet du ønsker og hvor meget du vil betale for det. Du får højre kvalitet ved at købe et Ultra HD kamera, og vælger du H2R Action kameraet, så får du også en vandtæt fjernbetjening med i købet.

Du kan installere en app på din telefon, der giver dig mulighed for at se en live-visning af hvad dit kamera optager direkte på din telefon.

Opløsningen på alle Eken Action kameraer er 1080p, og på H2 og H2R, får du optagelserne i 4K.

Batteripakke

Vi fører også en batteripakke til Eken Action kameraerne, hvor du får 2 batterier og en lade station med i prisen. Så løber du aldrig tør for strøm til dit kamera.