Adaptere, bokse og stik

2 varer

Adaptere

Når vi taler om adaptere, så er det et meget bredt område. Vi har adaptere til næsten alt indenfor AV og PC, som dækker både lyd, billede og netværk.

Hvad kan du få under AV adaptere?

Under AV adaptere kan vi tilbyde BNC adaptere, displayporte, DVI adaptere, HDMI adaptere, VGA adaptere, Scart adaptere og Min displayporte.

BNC adaptere er til coax antenne kabler, hvis du f.eks. har to meget korte antenne kabler, så kan du sammenkoble dem med en adapter. Vi fører også RCA og F-stik til BNC adaptere.

Displayporte og mini displayporte bruges til at forbinde udstyr der ikke har samme ind- og udgangsstik, så som DVI til VGA eller DVI til HDMI osv.

DVI adaptere bruges til at forbinde HDMI eller VGA kabler til PC og skærm.

HDMI adaptere bruges til at forbinde Scart og VGA, eller som forlænger led imellem to HDMI kabler.

VGA adaptere bruges til at forbinde til HDMI.

Hvad kan du få under PC adaptere?

Under PC adaptere kan du få både USB adaptere og netværksadaptere. Du kan bl.a. få en USB til HMDI adapter eller en Micro USB til USB adapter.

Under Netværksadaptere kan du få en adapter der forlænger dit netværkskabel ved at koble to netværkskabler sammen.

Alle vores adaptere har garanti på, som sikre dig den bedste kvalitet på udstyret du køber.

Hvorfor adaptere?

En adapter er som regel billigere end at købe et nyt, længere kabel, og det kan også være svært at finde lige netop den type kabel du skal bruge, hvis det skal have forskelligt stik i hver ende.

Så, i stedet for at købe et nyt kabel, så køb en adapter og brug de kabler du har i forvejen.

Det kan også være løsningen på et kendt problem. Du har en ældre DVD eller VHS maskine, og har nu brug for at koble denne til dit nyere TV. Det kan en adapter løse for dig.