Antennestik

Antennestik

11 varer

Antennestik

Hører du til dem der gerne vil bestemme den nøjagtige længde af dit antennekabel, og foretrækker du at samle dine kabler selv, så kan du med fordel indkøbe de stik du skal bruge hos os. Vi fører både f-stik og coax antennestik.

Han- og hunstik

Alle vores stik er guldbelagte og har loddefri montage, aflastningsbøjle og hvide plasthætter, der gør det nemt at montere kablet og sikre at det ikke bliver overbelastet eller knækker. Vi fører naturligvis både han- og hunstik til både coax og f-stik. Alle stikkene kan bruges til kabler op til 9,5 millimeter tykkelse.

Alle vores antennestik er guldbelagte for at sikre det bedst mulige signal, så du ikke oplever udfald og irriterende støj på din skærm. Alle stikkene er desuden loddefri, så de er meget nemme at montere.

Antennesplitter

Har du behov for at tilslutte to antenne kabler til dit antennestik i væggen, så kan du købe en antennesplitter, der giver mulighed for at tilslutte to kabler til samme stik uden at du mister sendestyrke.

Antennesplitteren er guldbelagt for at sikre det bedst mulige signal.

Ground breaker

Har du problemer med billedet eller lyden, så skal du måske bruge en ground breaker til dit antennekable. Hvis du oplever at billedet bliver forstyrret eller at lyden brummer, så kan det skyldes en lettere overgang imellem antennen og udstyret, og det kan derfor være nødvendigt at jorde forbindelsen med en ground breaker. Det galvaniserede separator kabel dækker en frekvens fra 5-1000 MHz.

Garanti

Der er livstidsgaranti på mange af vores antennestik og splittere. Det vil sige at garantien dækker så længe stikkene og splitterne produceres. De er mærket for nem genkendelse.