AV adapter

AV adapter

24 varer

AV Adaptere

AV adaptere giver dig muligheden for at forbinde forskellige typer stik til hinanden. Som for eksempel Composite video til Scart, Scart til HDMI, Mini DisplayPort til VGA, og endda VGA til HDMI.

Sidder du med en ældre skærm eller en VHS maskine, og vil du gerne tilslutte denne til din nye fladskærm, som har HDMI tilslutning, så kan du købe en Scart til HDMI converter, der kan klare den konvertering for dig.

Eller har du en DVD afspiller, der har HDMI stik, men en helt spritny fladskærm, der har Mini DisplayPort, så skal du bruge et HDMI til Mini Displayport adapter kabel.

Konverter fra analog til digital

For ældre standarder så som VGA og Scart skal du bruge en decideret converter, der kan 'oversætte' signalet fra analogt til digitalt. VGA kabler kan, i sagens natur, ikke overfører lyd, men vores VGA til HDMI converter har da også et minijack stik indbygget, så du kan tilslutte lyd og billede, og få det konverteret så du kan se det på din skærm med HDMI stik.

Vi har adaptere til alle formål, både fra DVI-D til HDMI, DVI til DisplayPort, og forskellige stik, der passer til dit udstyr.

Tilslut flere stik til én udgang

Vi har også switchbokse, hvor du f.eks. kan tilslutte tre enheder med Scart stik til én Scart udgang.

Kig nærmer på vores forskellige underkategorier. Så finder du sikkert det du søger efter.

Husk også på, at vi har livstidsgaranti på mange af vores AV produkter. Det er fordi at vi kun udvælger de mest robuste adaptere på markedet og tilbyder dem til dig til en rigtig god pris.