Batterier

Batterier

14 varer

Batterier

Med al den trådløse teknik vi benytter i dag, er batterier næsten ikke til at komme udenom, hvad enten du bruger almindelige AA eller AAA batterier, genopladelige, knapcelle eller 9V.

Her finder du forskellige typer batterier, uanset om du skal bruge ganske almindelige batterier, knapcelle batterier eller genopladelige batterier.

Vi fører forskellige typer batterier fra Duracell og Sony, både AA, AAA, 9V og diverse forskellige knapcelle batterier til absolut favorable priser.

Genopladelige batterier

Har du brug for genopladelige batterier, så har vi også dem. Du kan købe 4 stk. batterier for sig selv, eller sammen med en ultra-hurtig 15 minutters lader til en rigtig god pris.

Vi har også mega-pakke tilbud på 24 stk. AA Duracel batterier, eller 2 x 9V batterier i sampak.

Hvilke batterier skal bruges hvor?

Til almindelig, dagligdagsbrug kan du sagtens bruge almindelige AA eller AAA batterier, i f.eks. trådløse dørklokker, fjernbetjeninger, vækkeure, transportable lyd osv.

Skal du bruge batterier der holder lidt længere, så er genopladelige batterier en god ide, til bl.a. kameraer og andre enheder der bruger meget strøm.

Knapcellebatterier bruges som regel i sådan noget som badevægte, brevvægte, ure og andet i den retning. Der er forskellige typer, så det gælder om at være opmærksom på, at du får fat i den rigtige type der passer til netop dit udstyr.

9V batterier kan bruges i røgalarmer og sensorer, eller til at drive hobby teknologi.

Alle vores batterier er af høj kvalitet og levere strøm til dine enheder uden at fejle.