Billede

Billede

215 varer

Antennekabler bruges til at tilslutte et antenne signal til dit TV. Se vores store udvalg i antennekabler. Vi har mange forskellige længder.

HDMI kabler bruges imellem mange type enheder. Det kan være mellem din Playstation og TV, mellem din PC skærm og PC, eller måske mellem din PC og TV skærm. HDMI er standarden i dag indenfor billedoverførsel, og med den nyeste 2.0 version, så klarer den også nemt 4K opløsning. Hos kabel-manden.dk har vi et bredt udvalg i HDMI kabler. Vi har både tynde, vinklet, flade og helt almindelige kabler.

Mini Displayport er standarden der bruges primært hos Apple. Denne type kabel og adapter kan bruges til at tilslutte en MacBook til dit TV eller PC skærm. Mini Displayport er kompatibel med Displayport, DVI, VGA og HDMI og understøtter både billede og lyd signaler.

Displayport standarden er udviklet af VESA. Denne nye standard bruges imellem din PC og PC skærm. Denne type kabel tillader ekstra meget data overførsel. Derfor er dette kablet man typisk bruger hvis din PC skærm kører over 60hz.

BNC kabler bruges i installationer med overvågning. Det er de professionelles svar på et Composite phono kabel som bruges af private.

VGA kabler er en ældre standard indenfor video overførsel. Dette kabel bruges sammen med ældre PC skærme der kun understøtter dette format. 

DVI kabler er en standard udviklet af DDWG (Wiki link) - Denne standard bruges stadig i dag mellem PC og PC skærm. Den kan håndtere en højere båndbredde end VGA kabler, og bruges derfor typisk sammen med skærme der kører over 60hz.

Scart kabler bruges oftest sammen med ældre DVD afspillere. I dag er alle disse erstattet af HDMI ind- og udgange.

Composite kabler bruges i ældre DVD afspillere og lignende. Composite er en ældre analog standard.