Bluetooth headset

Bluetooth headset

9 varer

Her finder du vores udvalg i Bluetooth headsets. Brug dem til løbetræning, til kontoret eller som håndfri når du kører bil.

Nyd at have hænderne fri med et Bluetooth headset

Et bluetooth headset er den helt rigtige løsning for dig, der har en travl hverdag, med masser af opkald. Uanset om du befinder dig på kontoret, i hjemmet eller på farten, så er det alligevel nemt og bekvemt, at kunne besvare opkald uden irriterende ledninger og med hænderne fri. Det giver dig ekstra god mulighed for multitasking – og dermed effektivisering. Nyd friheden og besvar opkald hvor som helst og når som helst. Her hos kabel-manden.dk udbyder vi et bredt udvalg af bluetooth headset. De er ekko-, vind- og støjreducerende og du får derfor rigtig god lydkvalitet – også selvom du besvarer opkald på farten. Desuden ligger de behageligt i øret og du bemærker dårligt, at du har det på.

Med et bluetooth headset kan du køre sikkert

Det er først og fremmest ulovligt, men også enormt farligt, at snakke i telefon og køre bil samtidig. Med et håndfrit bluetooth headset kan du dog snakke alt det du vil, mens sikkerheden opretholdes. Den tid du sidder i din bil kan nu i højere grad udnyttes og effektiviseres med et bluetooth headset. Hvis du for eksempel bruger rigtig meget tid bag rattet i løbet af din arbejdsdag, så er det altså virkelig en investering at få fingrene i et bluetooth headset. Brug dem også når du er ude at gå en lang tur, når du sidder i bussen eller når du sidder på kontoret. Bluetooth er en teknologi, der går på tværs af mærker – så uanset om du har en iPhone, Android-telefon eller noget helt tredje, så er disse bluetooth headset kompatible med den, så længe der er en bluetooth sender og -modtager i telefonen.