Cat 6 S/FTP Netværkskabel

Cat 6 S/FTP Netværkskabel

Der er ingen produkter i denne kategori.

Her finder du vores udvalg i Cat6 S/FTP skærmet kabler. Kategori 6 kabel, der almindeligvis omtales som Cat6, er et standardiseret parsnoet kabel til Ethernet og andre netværk fysiske lag, som er bagudkompatibel med kategori 5/5e og kategori 3 kabel-standarder. Sammenlignet med Cat 5 og Cat 5e har Cat6 bedre specifikationer for krydstale og systemet støj. Kablets standard ydeevne er på op til 250 MHz.

Cat6 netværkskabler - en god løsning til din internetforbindelse

Når du skal have et nyt netværkskabel er der flere ting du bør have med i dine overvejelser. Kategori 6 netværkskabler betegnes også Cat6 og er et standardiseret par-snoet netværkskabel til forbindelse til Ethernet og andre netværk. Cat6 netværkskabler er i stand til at håndtere op til 250 MHz og det er et netværkskabel, der er velegnet til netværksforbindelse af høj kvalitet. Et netværkskabel af dårlig kvalitet kan være et væsentligt irritationselement, idet det kan afbryde din surfing på internettet og forringe din oplevelse, når du for eksempel streamer film via internettet. Desuden kan det forkerte kabel medføre unødig og meget irriterende støj på signalet, når du for eksempel sidder på hjemmekontoret og arbejder. Derfor bør du ikke gå på kompromis med kvaliteten. Hvis du vælger et Cat6 netværkskabel fra kabel-manden.dk er du sikker på, at du får et netværkskabel af denne kaliber.

Skærmede og ikke-skærmede Cat6 netværkskabler

Cat6 netværkskabler findes både i en ikke-skærmet og en skærmet model. Den ikke skærmede model går under betegnelsen U/UTP og benyttes ofte i simple opsætninger – som oftest i den almindelige husholdning. Den skærmede model betegnes U/FTP eller S/FTP og er – som nævnt – skærmet til beskyttelse mod både høj- og lavfrekvente forstyrrelser . Med den skærmede model er det altså muligt at placere netværkskablet i nærheden af andre kabler, uden at signalet forstyrres. Her hos kabel-manden.dk finder du et bredt udvalg af skærmede Cat6 FTP-kabler i forskellige variationer, længder og farver. Du har altså mulighed at finde et Cat6 netværkskabel lige netop af det udseende og med den funktion du ønsker.