Generelle oplysninger

Kabel-manden.dk en del af Cable Guy ApS
Borgbjergsvej 50, 2th 2450 København SV
CVR: 38938614

kundeservice@kabel-manden.dk
Etableret 2015Betaling

På www.kabel-manden.dk kan der betales med:
Visa
Visa Electron
MasterCard
MasterCard Debit
Maestro
MobilePay

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra kabel-manden.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.


Priser

Alle priser på varer, som kan købes på kabel-manden.dk er i angivet inkl. moms og alle andre afgifter. Vi forholder os ret til at ændre leveringsantal og priser ifb. restordre og prisstigninger og andre udefrakommende påvirkninger. Derudover kan ordrer annulleres ifb. med forkerte prisangivelser.


Levering

For at få din vare leveret skal du betale fragt. Fragten afhænger af pakkens vægt og størrelse.
Vi sender med dagssatsen fra Post Danmark, GLS eller DAO365.
Vi sender pakker tirsdag og torsdag kl 16. Bestiller du senere end kl 16 om fredagen vil din pakke blive sendt tirsdag.
Forsendelser til udlandet sendes med A-post med PostNord - I denne forbindelse frasiger vi os erstatningsansvaret, da pakken ikke er forsikret, og ej heller kan spores. Derfor er forsendelser til Norge og Sverige på eget ansvar, og erstattes ikke ved bortkomst.


Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på www.kabel-manden.dk
Fortrydelses fristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. har modtaget din vare

  2. får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis

  3. får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele

  4. får den første vare i fysisk besiddelse når det drejer sig om aftaler om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode


Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved at skrive til kundeservice@kabel-manden.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Husk at give alle relevante oplysninger (navn, adresse, ordre nummer samt telefonnummer)

Du laver derefter din retur begæring via din selvbetjening på www.kabel-manden.dk

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Vi tilbyder ikke returret til erhvervskunder.

Der er ingen fortrydelsesret på bestillingsvarer. Det vil sige varer vi skaffer hjem på opfordring af kunden kan ikke returneres. Dette omfatter varer bestilt direkte hjem fra leverandør til kunden.

Fragt til lande som Norge og Sverige bliver sendt med A-post som angivet ved check ud. Der vil derfor ikke være tracking på forsendelsen. Forsendelse til disse lande er derfor på eget ansvar, da vi ikke kan spore pakkerne.


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen skal sendes med track and trace, og kun til levering på vores retur adresse. Vi modtager ikke pakker fra pakkeshops. Pakker sendt uden omdeling vil komme tilbage til afsender.


Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  1. levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  2. levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

  3. Varer bestilt hjem på kundens opfordring fra en leverandør


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.


Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Borgbjergsvej 50, 2th 2450 København SV
ATT: Kenneth Christensen


Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.


Hvis der er noget galt med varen (reklamationsret)

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på www.kabel-manden.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Vi er ikke ansvarlig for følgeskader forårsaget af forkert brug af en vare.

Sender man varen retur til os, hvor vi ikke kan konstatere nogle fejl på den. Da vil kunden blive opkrævet fragten begge veje samt et gebyr på 350.- + moms for fejlfinding.+

Bemærk at vi ikke tilbyder reklamationer på varer fundet under vores B2B sektion. Disse omfattes derfor ikke reklamationsretten, hvis ikke en særskilt aftale er indgået.


Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.


Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger. Vælg derfor den billigste metode at sende varen retur, men som samtidig er forsvarlig.

Vælger kunden at sende ved en for dyr fragtmetode, så vil vi kun refundere efter gældende priser hos DAO365 eller Post Danmark.


Varen sendes til:

Borgbjergsvej 50, 2th 2450 København SV


Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger (Kun ved reklamation)


Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på www.kabel-manden.dk, har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos www.kabel-manden.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Disse gemmes, så vi kan behandle evt retur eller reklamation. Ønsker du som kunde disse data slettet tidligere, kan dette ske ved at rette henvendelse til vores kundeservice på kundeservice@kabel-manden.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Kun de relevante medarbejdere hos www.kabel-manden.dk har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Dette vil være daglige ledere, samt dem som pakker dine ordre. Dette er nødvendigt for at de kan sende pakken ud til den korrekte adresse.

Den dataansvarlige på www.kabel-manden.dk er Kenneth Christensen (Direktør)

Vi opbevarer kundeoplysninger krypteret. Alt data mellem kunden og kabel-manden.dk behandles med et SSL certifikat. Du kan derfor være sikker på at dine data er sikkert gemt.

Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret, da websitet benytter sig af et SSL certifikat.

Oplysninger afgivet til www.kabel-manden.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.kabel-manden.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.kabel-manden.dk via e-mail på kundeservice@kabel-manden.dk


Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til vores support på kundeservice@kabel-manden.dk.

Lovvalg

Disse e-handelsbetingelser, og enhver købsaftale vedrørende køb af varer fra os, er underlagt dansk ret, undtaget danske lovvalgsregler og CISG.

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.