LEVERING

HVILKE LEVERINGSMULIGHEDER TILBYDER KABEL-MANDEN.DK?

Vi arbejder hele tiden på at bestillingsprocessen skal være så nem, overskuelig og fordelagtig for dig som kunde som muligt.

I øjeblikket tilbyder vi følgende leveringsmuligheder:

Fjernlager - Hvad betyder det?

Dette er vores mulighed for at tilbyde dig produkter direkte via vores leverandører. Dette medfører normalt 1-2 ekstra dages levering.

Fragt

Vi gør ALT hvad vi kan for at holde omkostningerne nede. Derfor tilbyder vi flere typer forsendelse så du kan vælge den løsning der passer til dine behov.

DAO365 til pakkeshop eller omdeling.

BEMÆRK: DAO 365 leverer pakker 365 dage om året - også lørdag, søndag og helligdage. DAO365 omdeling levere IKKE til virksomheder. Er du virksomhed skal du derfor oprettes som sådan og vælge PostDanmark Erhverv fragt.

Det er også værd at bemærke, at omdeling med DAO365 finder sted tidligt om morgenen. Du skal derfor være forberedt på at kunne få leveret pakker allerede fra kl 07.

Leveringstid: 1-3 hverdage.


FIND MIN DAO365 PAKKESHOP

PostDanmark til posthus eller omdeling.

Leveringstid: 1-3 hverdage.

FIND POSTDANMARK AFHENTNINGSSTED

Du kan til hver en tid se den billigste leveringsmetode ved at kigge i din kurv.

Vi sidder klar til at hjælpe hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at gennemføre en ordre. Vores kundeservice kan kontaktes via tlf: +45 71 99 18 14, mail: info@kabel-manden.dk eller via vores chat som du finder i nederste venstre hjørne af vores shop.

Vi sender pakker hver tirsdag og torsdag kl 16. Bestiller du senere end kl 16 om torsdagen vil din pakke blive sendt tirsdag.

OBS: Vi leverer ikke til Færøerne og Grønland i øjeblikket.


GLS med omdeling eller til pakkeshop.

Leveringstid: 1-3 hverdage.

Vi benytter også det velkendte fragtfirma GLS. Her kan du få leveret direkte til døren, eller til deres nærmeste pakkeshops.