Hvem er vi?

Som virksomhed har vi en meget "jysk" tilgang til service. Vi forventer selv at få en god service når vi handler, og derfor giver vi det samme tilbage til jer. Vi er altid til at tale med, og står ikke i vejen for at give gode råd til dine køb.

Vi forsøger altid at finde den bedste leverandør til den bedste pris. Hvis vi sparer penge på indkøb, så går den besparelse direkte til vores kunder. Samtidig holder vi os dagligt opdateret på hvad vores konkurrenters priser er, og tilpasser vores eget varekatalog efter det. Prisen er dog ikke altid afgørende for os. Vi har ikke billige varer for en hver pris. Kvalitet er vores motto, og det efterlever vi hver dag.

Vores vision

Vi mener, at elektronik og særdeles tilbehør dertil er for dyrt idag. Du oplever typisk at købe et TV i danske butikker, og så ender du med at betale alt for meget for tilhørende kabler.

Den tendens vil vi gerne til livs. Vores vision er at levere høj kvalitet af kabler, men samtidig ligge langt under priserne i butikkerne. Typisk er de kabler som de større butikker sælger enten alt for dyre, eller i alt for dårlig kvalitet.. Vi sørger altid for at vores produkter er af højeste kvalitet. Dette afspejler sig også i at vi tilbyder livstidsgaranti på rigtig mange af vores produkter.

Som vores motto siger; Kvalitet behøver ikke koste en formue.

Mangler vi noget du søger?

Hvis du mener at vi mangler et produkt, så tøv ikke med at skriv til os. Vores leverandører har meget brede udvalg, og vi har altid mod på at skaffe en ny vare hjem.