Dekorativ LED belysning

Dekorativ LED belysning

13 varer

Kabel-manden.dk udvalg i belysning til festlige lejligheder. Her har vi vores udvalg i lyskæder og andre dekorative lysenheder.

Dekorativ belysning skaber hygge året rundt

Den helt rette stemning i hjemmet, stiller krav til den rette belysning. Med vores store udvalg af dekorativ belysning i form af forskellige lyskæder, kan du med sikkerhed opnå den helt rette belysning. Vi udbyder både almindelige lyskæder, men også lyskæder i farver samt de fine istaplignende lyskæder, der især hænger flot fra husets gavl i juleperioden. Dekorativ belysning er dog en sikker vinder ved alle årstider og de fine lyskæder vil med sikkerhed medvirke til at skabe masser af hygge i dit hjem.

Lyskæderne består af F5 LED pærer og fås i forskellige variationer og længder. Hvis du ønsker en længere lyskæde er der mulighed for, at de kan sammenkobles med flere kæder, så den bliver længere. Desuden fås lyskæderne i forskellige farver; ”varm hvid”, ”off white”, ”flerfarvet” og ”kold hvid”. Når du står og skal vælge den helt rette belysning, kan du derudover vælge mellem otte forskellige indstillingsmuligheder: kombinationslys, bølger, sekventiel, langsom glow, chasing/falsh, slow fade, twinkle og normal belysning. Du kan altså vælge belysning lige efter din smag og til den lejlighed, den dekorative belysning skal bruges.

Både indendørs og udendørs belysning

Vores forskellige lyskæder er alle godkendt til udendørs brug og de klare ledninger er vandsikrede. Det anbefales dog, for en sikkerheds skyld, at beskytte omskifterboksen med en klar plasticpose, for at sikre, at den ikke tager skade af det danske vind og vejr. På den måde er du helt sikker på, at din lyskæde kan tåle at hænge ude på de mere end 120 regnvejrsdage vi har i Danmark. På grund af de praktiske materialer er lyskæderne ideelle til udendørs brug, for eksempel som julekæde i december måned. Du kan naturligvis også benytte lyskæderne indendørs og skabe hyggelige lyspunkter i hjemmets mørke hjørner. Hvis du vælger dekorativ belysning fra kabel-manden.dk er du sikker på, at der leveres produkter af højeste kvalitet og her hos os kan du finde lige netop den dekorative belysning du foretrækker.