DVI kabel

DVI kabel

24 varer

DVI kabel

Et DVI kabel overfører billede information fra din computer til din skærm uden forringelse af signalet. Et DVI kabel er 100% digitalt, og sikre dig den bedste opløsning og dermed det bedste billede på din skærm. VGA kabler kan ikke håndtere så høj båndbredde som DVI kabler kan. DVI kabler bruges derfor til skærme, der bruger 60hz eller over.

Ved at bruge et DVI kabel opnår du højere kontrast, flottere farver, et skarpere billede og større dybde.

Typer

Der er to typer DVI kabler, som bruges i dag. DVI-D og DVI-I kabler. DVI-D kablet, som vi fører, overføre fuldt ud digitale signaler, mens et DVI-I kable også kan overføre analogt.

Vi fører DVI-D kabler og adapter kabler fra DVI til displayport, både almindelig og mini displayport. Du kan få kablerne i farverne hvid og sort.

DisplayPort kabler

VESA har udviklet DisplayPort standarden og denne standard bruges mellem din skærm eller projektor og PC. Ved at bruge DisplayPort kabler kan du overføre større mængder data, og denne type kable bruges oftest til at køre skærme på 60hz og højere.

Længder

Vi har DVI-D kabler på længder fra 1 til 15 meter, da de også bruges i forbindelse med projektorer, der som regel er placeret lidt længere væk fra computeren end en almindelig skærm er.

Baggrund

DVI standarden blev udviklet af DDWG (Digital Display Working Group) for at få en standardiseret forbindelsesmulighed imellem computer og skærm eller projektor. Standarden er udviklet til at overføre digitale videosignaler, men er samtidig også kompatibel med VGA forbindelsen og er dermed bagud kompatibel.

Selv om DVI overvejende benyttes i forbindelse med computere, kan den også findes i anden forbrugerelektronik så som fjernsyn og dvd afspillere.

I forbindelse med højre opløsning på 1920 x 1200 må kabel længden generelt ikke overstige 4,5 meter, da der ellers sker en forringelse i signalet, der kan føre til udfald af billedet, sort skærm eller støj på billedet. Sætter man opløsningen ned til 1280x1024, så kan man benytte kabellængder op til 15 meter.

Du kan læse mere om DVI standarden her.

Garanti

Mange af vores DVI kabler har en livstidsgaranti, som betyder at de er dækket af garantien så længe de stadig produceres. Alle produkter med livstidsgaranti er mærket, så de er nemme at finde.

Her hos os er du altid sikret konkurrencedygtige priser på dine DVI kabler, som selvfølgelig er i top kvalitet.