Farvet lyskæde

2 varer

Fængende og farverige lyskæder

Hos Kabel-manden.dk finder du moderne din flerfarvet lyskæde til en skarp pris! Brug den til at lyse en kedelig hverdag op eller skab en hyggelig og festlig aftensstemning med kædens farvespil. LED-kæderne kan bruges året rundt – på juletræet såvel som teltet til sommerfesten eller træerne i parken. Leg med mulighederne! De farverige kæder sælges i forskellige længder her i webshoppen.

Høj standard

Den farvet lyskæde, der er at finde hos Kabel-manden.dk, har et utal af fordele. Blandt andet kan fremhæves:

  • Tidsløst design
  • Tre farver
  • Flot farvespil
  • Otte indstillingsmuligheder
  • LED-pærer med lang levetid - billige i drift
  • ’Remote’-control til styring af modes
  • Kobberledning omgivet af klart kabel
  • Mulighed for sammenkobling
  • Vandsikret.

Sikkert håndværk

Hos Kabel-manden.dk finder du masser af omhyggeligt håndværk, og den farvet lyskæde er ingen undtagelse! Disse kæder har mange gode egenskaber. Først og fremmest har de et unikt udseende. De tre smukke farver skaber blikfang, især hvis du benytter en speciel indstilling, der får farverne til at glimte. Ledningen er af kobber og er omgivet af solidt og klart kabel. Det er ikke tilfældigt, at der er brugt LED-pærer i lyskæderne. LED-pærerne er robuste, og de har en længere levetid, end det er tilfældet med andre lyspærer. De bruger også mindre strøm og giver en billigere elregning end andre former for lyspærer. LED-pærerne kan justeres, så de passer til den givne lejlighed og det ønskede formål. LED-kæderne er med power-kabel, vægudtag og ekstender i enden. Der er mulighed for sammenkobling til andre kæder, hvis du ønsker en længere kæde. De elektriske kæder er vandsikrede og egner sig til udendørs brug.

Mange indstillingsmuligheder

Du får hele otte indstillingsmuligheder med i købet af en flerfarvet lyskæde fra Kabel-manden.dk. Med de mange forskellige indstillingsmuligheder kan du variere udtrykket på kæderne, alt efter hvilken sammenhæng de skal bruges i. Det giver en flot wauw-effekt at indstille den farvet lyskæde ved hjælp af indstillingerne ’twinkle’ eller ’chasing eller flash’. Indstillingerne får farverne til at lyse op i glimt. Du kan også skabe et bølgelignende lys ved hjælp af indstillingerne ’bølger’ eller ’sekvensiel’. Indstillingen ’kombinationer’ åbner op for mange forskellige muligheder. ’Langsom glow’ og ’slow fade’ spreder en hyggelig stemning omkring sig. ’Normalt lys’ er naturligvis også en mulig indstilling. Normalt lys er det sikre valg, som du altid kan falde tilbage til. Find en favoritindstilling eller varier udtrykket i løbet af den tid, lyskæden er tændt. Med i købet får du en tilhørende ’remote’-control, så du let og bekvemt kan skifte mellem de forskellige indstillingsmuligheder. Under de enkelte produkter er opgivet oplysninger om de enkelte kæder. Produktbeskrivelserne indeholder teknisk information og et overblik over indstillingsmuligheder. For flere spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte kundeservice, hvor eksperter står til rådighed. Imponer dit selskab med en favorabel lyskæde fra Kabel-manden.dk. Den bliver sendt i tæt og solid plastpose. Du garanteres billig fragt, hurtig levering og 14 dages returret!