Fladt HDMI kabel

Fladt HDMI kabel

23 varer

HDMI kabler bruges imellem mange type enheder. Det kan være mellem din Playstation og TV, mellem din PC skærm og PC, eller måske mellem din PC og TV skærm. HDMI er standarden i dag indenfor billedoverførsel, og med den nyeste 2.0 version, så klarer den også nemt 4K opløsning. Hos kabel-manden.dk har vi et bredt udvalg i HDMI kabler. Vi har både tynde, vinklet, flade og helt almindelige kabler.

Flade HDMI kabler er gode til at gemme under tæpper og lave møbler, da de kan komme ind mange steder normale HDMI kabler ikke kan.

Alle vores HDMI kabler fungerer til Mac, lige så vel som de fungerer til Windows, Linux, PlayStation og alle andre enheder. Du skal altså ikke bruge et specielt HDMI kabel til en specifik enhed - de kan bruges til alle HDMI enheder.

Vi har HDMI kabler i mange forskellige priser, så uanset om du leder efter et billigt HDMI kabel, eller et kabel af super god kvalitet, som holder mange år, kan du finde det i vores sortiment. Du får samme kvalitet fra alle HDMI kabler, det er blot holdbarheden der er bedre, hvis du køber et dyrere kabel.