Genopladelige batterier

Genopladelige batterier

2 varer

Genopladelige batterier

Genopladelige batterier er et godt valg, hvis du har behov for batterier der holder lidt længere end almindelige batterier. Dertil kommer også, at det er muligt at genoplade fire AA-batterier på kun 15 minutter, hvis du køber pakken med fire genopladelige batterier og en lynopladeren.

Hvilket mærke?

Vi fører Duracell Recharge Plus, som sikrer dig lang levetid på op til 3 år eller 300 genopladninger. Batterierne holder spændingen i op til 6 måneder efter en opladning hvis de ikke bliver brugt. Per opladning loves der op til 45 timers brug i en mus og op til 275 billeder taget med et digitalt kamera.

Da genopladelige batterier generelt holder længere end almindelige batterier, er de gode at bruge i kameraer, mus, tastaturer, flash og meget mere, der kræver lidt ekstra af batteriet.

Genopladelige batterier er bedre for miljøet og pengepungen

Vil du spare penge på batterier, har du brug for batterier der giver en god ydelse for pengene, og er du også miljøbevidst, så er genopladelige batterier vejen frem. Ved at bruge genopladelige batterier, skal du ikke købe batterier så tit og kan derfor skåne miljøet for mindre farligt affald.