HDMI adaptere

HDMI adaptere

14 varer

HDMI adapter

Vi fører forskellige typer af HDMI adaptere, der kan hjælpe dig i alskens situationer, hvor et enkelt HDMI kabel ikke er nok.

HDMI til HDMI

Skal du f.eks. have tilsluttet et HDMI kabel på en væg-monteret skærm, men der er ikke plads nok til at kablet kan være der, så kan du benytte en 90 graders adapter, der gør at kablet føres op eller ned i stedet for bagud. Det kan også være smart hvis du gerne vil skjule kablet bagpå skærmen.

Displayport til HDMI

Har du en Apple computer med en displayport, men dine andre enheder har HDMI tilslutning, så kan du købe en Displayport eller Mini Displayport til HDMI adapter, så du også kan få dine Apple produkter til at snakke sammen med dine andre enheder.

VGA til HDMI

Har du en gammel skærm med VGA tilslutning, men ingen VGA tilslutning på din computer, så kan du benytte en HDMI til VGA adapter, og så er du ude over det problem.

De kan være nødvendigt med en converter, hvis du har et skærmkort med VGA, men en skærm med HDMI, der kan vise langt højere opløsning end VGA. Denne konverter konvertere signalet fra VGAs 640x480-1920x1080 op til 720p eller 1080p.

Garanti

Garantien dækker i hele adapterens levetid, eller indtil en ny udgave kommer på markedet. Du kan nemt genkende de produkter vi har garanti på.