HDMI convertere

HDMI convertere

7 varer

Her finder du vores udvalg i HDMI konvertere. Disse konvertere omformer enten et HDMI signal om til et andet signal, eller et signal om til HDMI.

Her kan du finde HDMI convertere til ethvert behov

I dag findes der utallige elektroniske apparater i mange forskellige variationer og både i nye og gamle versioner. Det kan derfor være svært at finde ud af, hvorvidt det ene apparat kan tilsluttes det andet og hvordan det gøres.

I dag er HDMI (High Definition Multimedia Interface) meget udbredt og anerkendt og de fleste nye elektroniske apparater produceres med HDMI-indgang. Her hos Kabel-manden.dk forhandler vi et bredt udvalg af HDMI convertere og vi kan garantere, at du kan finde den helt rette converter til dit behov.

Hvilken HDMI converter skal du bruge?

Mulighederne er mange og det kan være svært at gennemskue hvad du skal bruge. Med en HDMI til Scart Converter kan du konvertere fra HDMI til analoge videokilder – altså overføre lyd og billede fra for eksempel en Blu Ray-afspiller, eller andet nyere udstyr til en ældre TV-skærm med Scart-indgang. Hvis du derimod har et nyere fladskærms-TV uden Scart-indgang, men stadig holder af gamle spillekonsoller eller VHS-afspillere, så er det også muligt at få en Scart til HDMI Converter. På den måde kan du give dine gamle produkter nyt liv og stadig benytte dem, selvom du har et nyt fladskærms-TV.

En VGA til HDMI converter bruges til for eksempel at forbinde din PC med din TV-skærm eller en projektor. Den kan altså bruges til at tilslutte en ældre PC til en nyere skærm – hvor HDMI-forbindelsen gør billede- og lydopløsningen og dermed videooplevelsen meget bedre. Afslutningsvist har vi også HDMI til composite convertere, der gør det muligt at tilslutte en HDMI-enhed med en Composit-video eller S-video. Det kan for eksempel være tilslutning mellem ældre spillekonsoller og ældre TV-skærme eller hvis du ønsker at tilslutte dit Apple-TV til et ældre TV.