HDMI til scart adapter Expand

HDMI til Scart converter

Bemærk: Strøm kablet medfølger til adapteren, men kræver USB power adapter. Vi anbefaler denne her - Enhver lignende power adapter vil også fungere.

Gør det muligt at tilslutte en HDMI enhed til et ældre Scart TV.

Flere detaljer

På lager

kr 249.00

inkl. moms

Fakta:

  • Konverterer både RGB og Kompositvideo til enten 720p eller 1080p
  • Registrerer automatisk signaltype og billedfrekvens 

HDMI til Scart Converter - Tilslut en HDMI-enhed til dit Scart TV

Denne smarte HDMI til Scart Converter gør det muligt – og nemt – at konvertere fra HDMI til analoge videokilder. Det vil sige, at du kan tilslutte og overføre billede og lyd fra for eksempel Apple-tv, DVD-afspiller, Blu-Ray eller andet nyere udstyr, til en skærm med en Scart indgang – for eksempel et ældre fjernsyn. Du kan også bruge den, hvis du ønsker at spille på nyere spillekonsoller, som PlayStation og Nintendo og denne HDMI til Scart Converter er altså et rigtig godt bud på en hurtigere og billigere løsning, frem for at gå ud og købe et nyt fjernsyn.

Hurtig og nem løsning

HDMI til Scart Converteren understøtter både lyd og billede og du slipper derfor for, at spille spil uden lyd eller se gode film kun med undertekster. Converteren tager simpelthen billede og lyd fra HDMI-kilden og omdanner det til et Scart-signal – på den måde sker der en automatisk registrering af signaltype og billedfrekvens og Converteren klarer alt arbejdet for dig. Med en HDMI til Scart Converter får du altså ”Plug & Play”. Det eneste du skal gøre er, at tilslutte HDMI til Scart Converteren på følgende måde: 1) Tilslut HDMI-kablet mellem HDMI-kilden og Converteren, og 2) Tilslut et Scart-kabel mellem skærmen og Converteren. Hurtigt, nemt og billigt.

Varenr060
Produktgaranti2 års reklamation
Tilbehør (Medfølger)9v adapter
Opløsning understøttetOp til 1920*1080
PortHDMI hun
Port (2)Scart hun
GodkendelserCE
Path: > > > > HDMI til Scart converter