Scart til HDMI converter Expand

Scart til HDMI converter

Bemærk: Strøm kablet medfølger til adapteren, men kræver USB power adapter. Vi anbefaler denne her - Enhver lignende power adapter vil også fungere.

Gør det muligt at tilslutte en scart enhed til et nyere HDMI TV.

Flere detaljer

På lager

kr 249.00

inkl. moms

Fakta:

  • Konverterer både RGB og Kompositvideo til enten 720p eller 1080p
  • Registrerer automatisk signaltype og billedfrekvens 

Scart til HDMI converter - Tilslut en Scart enhed til et nyere HDMI TV

Nyere fjernsyn og andre skærme produceres ikke længere med Scart-indgang. Det betyder også, at hvis du stadig sætter pris på gamle spillekonsoller, VHS-afspillere eller andet ældre udstyr, så kan du ikke længere bruge dem til de nyere skærme. Hvis du synes det er ærgerligt, så er denne Scart til HDMI Converter et perfekt bud på en løsning. Med en Scart til HDMI Converter kan du nemlig give dine gamle enheder nyt liv, ved at tilslutte dem til dit nye fjernsyn eller skærm med HDMI indgang. Converteren gør det altså muligt at tilslutte en Scart-enhed til et nyere HDMI TV og du kan derfor nemt og hurtigt se dine gamle VHS-film eller spille på din gamle spillekonsol, på dit nye fladskærms-TV.

Fra analogt til digitalt signal

Scart til HDMI Converteren understøtter både billede og lyd og du er derfor sikker på, at du overfører hele oplevelsen fra de ældre enheder til din HDMI-enhed. Da Scart signalet udelukkende består af analoge signaler stiller det krav til, at de omdannes elektronisk til det digitale signal, der kræves, for at det kan vises på en HDMI enhed. Denne Scart til HDMI Converter klarer arbejdet for dig – det eneste du skal gøre er, at tilslutte et HDMI kabel mellem Converteren og HDMI enheden, samt et Scart kabel mellem Scart enheden og Converteren. En hurtig og nem løsning, der kræver mindst muligt arbejde for dig.

Varenr060
Produktgaranti2 års reklamation
Tilbehør (Medfølger)9v adapter
Opløsning understøttetOp til 1920*1080
PortHDMI hun
Port (2)Scart hun
GodkendelserCE
Path: > > > > Scart til HDMI converter