HDMI kabel

HDMI kabel

80 varer

HDMI kabler

HDMI er en nyere måde at overføre lyd og video signaler på. Med et HDMI kabel kan du overføre billedet i fuldt HD format og lyden i digital surround sound mellem din dvd afspiller og dit tv eller din computer og en ekstern skærm.

DVD og bluray afspillere, spillekonsoller, fladskærme, projektorer og parabolmodtagere er blandt de enheder der bruger HDMI i dag, og det giver dig et suverænt billede og en fantastik lydkvalitet.

Ved at bruge et HDMI kabel, undgår du kvalitetsforringelse ved at signalet konverteres til analog og så tilbage til digital, som det sker med både scart og component kabler. Du får det suverænt bedste resultat ved at benyttet et HDMI kabel.

Hvilken type skal du vælge?

Hvilken type du vælger er lidt en smagssag, og så kommer det naturligvis også an på, hvilken type stik du skal bruge til den enhed du vil tilslutte, for HDMI er ikke bare HDMI. Der er almindelige (også kaldet A standard), mini (også kaldet C standard) og micro (også kaldet D standard) HDMI-stik, og så er der stik med flade ledninger, med vinklet hoved eller med tynde ledninger.

A standarden anvendes i stort set alt elektronisk udstyr i dag. C standarden er miniudgaven af A standarden og anvendes i bl.a. mange nyere HD videokameraer, og D standarden er en mikroudgave af A standarden, som mange af det nyeste kameraer har i dag.

Der er forskellige versioner af HDMI, men udviklingen er stort set kun sket på softwaresiden, og dermed kan de fleste HDMI kabler bruges til en hvilken som helst enhed, så længe stikket passer.

Den største forskel er hvilke materialer der er benyttet til at fremstille kablet. De dyrere kabler er fremstillet af bedre materialer og holder dermed længere, hvorimod de billige kabler generelt ikke holder så længe som de dyre.

HDMI kabler sikre dig HD kvalitet

Vi fører kabler lige fra 0,5 meter helt op til 15 meter, med high speed, mini displayport, vinklede, tynde, tykke, hvide, sort, guldbelagte og meget mere. Uanset hvilken type HDMI du søger efter, kan du med sikkerhed finde et kabel der passer til dit behov hos os.

Du kan også få adaptere fra HDMI til mini displayport, så du ikke behøver at købe et nyt kabel, hvis du allerede har et der er langt nok, men ikke har et mini displayport stik i den ene ende. Samtidig tilbyder vi konkurrencedygtige priser, så du kan få det HDMI kabel du har behov for uden at skulle skele til prisen.

Du får 5 års garanti på mange af de HDMI kabler vi sælger, hvilket er din garanti for, at du får et kabel af de bedste materialer.