HDMI splittere

HDMI splittere

2 varer

HDMI splitter

Vil du gerne dele signalet fra f.eks. en dvd afspiller eller en Blu-ray afspiller ud til flere skærme samtidig, eller til en skærm og en projektor, så har du brug for en HDMI splitter.

Hvad kan en HDMI splitter?

En HDMI splitter fås både som 1 til 2 (eller flere), hvor du kan tilslutte en enkelt ekstern enhed så som en dvd afspiller eller en Blu-ray afspiller til to skærme, eller du kan få den som 2 til 2, hvor du kan tilslutte to eksterne enheder til to skærme, og så skifte imellem dem, enten ved at betjene splitteren direkte eller via en fjernbetjening.

Hvor kan den bruges?

HDMI splittere er som standard kompatible med alt display udstyr og HDMI kilder, så som DVD afspillere og optagere, Blu-ray afspillere og HD-DVD optagere, Harddisk optagere, PVR, TV, satellit og kabel TV, media afspillere, videokameraer, spilkonsoller og AV receivere, og kan dele signalerne imellem dem.

Hvad enten du skal bruge en 4K high speed splitter eller en mere enkel model, så kan du finde en udgave der passer til dit behov. Du kan læse mere om de forskellige modeller vi fører herunder, og du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har brug for hjælp.

Husk også at indkøbe HDMI kabler til at forbinde splitteren til de eksterne enheder.