HDMI switch

HDMI switch

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 ud af 1 enhed

HDMI Switch

Mange fjernsyn og PC'ere har et begrænset antal HDMI stik til rådighed, og det kan godt gå hen og blive et problem, hvis du har mere en to enheder, der skal tilsluttes via HDMI. Men det kan der hurtigt rådes bod på ved at du køber en HDMI switch.

Hvor mange ekstra HDMI porte kan du få?

Vi fører HDMI switche med helt op til 5 porte, så du kan få tilsluttet dine diverse enheder uden at skulle finde andre tilslutnings metoder end HDMI.

Automatisk eller manuel switch

På nogle switche skal du vælge hvilken enhed du vil benytte ved at trykke på en knap på selve switchen. Hvis du skal skifte imellem din DVD-afspiller og din spillekonsol, kan det godt være lidt bøvlet hvis du skal hen og trykke på en knap for at skifte fra den ene enhed til den anden. Derfor er det nok bedst kun at benytte en manuel switch, hvis du ikke skifter imellem enhederne så tit.

På andre sker det per automatik, bl.a. ved at switchen skifter til den enhed der bliver tændt. Tænder du derefter en anden enhed, skifter den over til denne. Eller du kan få en model med fjernbetjening, så du ikke behøver at rejse dig op for at skifte imellem enhederne.

Husk ekstra HDMI kabel

Nogle HDMI switche kommer med deres eget, fastmonterede HDMI kabel, mens du skal huske at indkøbe et HDMI kabler til andre.