HDMI til Micro HDMI

HDMI til Micro HDMI

4 varer

HDMI til Micro HDMI

HDMI kabler kan bruges imellem mange forskellige enheder, så som TV og DVD, Blu-ray, computere, skærme, Playstation og meget mere.

De nyeste udgaver af HDMI til Micro HDMI kabler kan klare 4K opløsningen uden problemer. Har du udstyr med almindelig HDMI, som skal tilsluttes til Micro HDMI, så har du brug for et HDMI til Micro HDMI kabel.

HDMI til Micro HDMI kabler bruges typisk til at forbinde et fladskærm TV og et kamera.

Længder

Vores HDMI til Micro HDMI kabler kommer fra Deltaco, og ligger i længder fra 1m til 5m. Det giver god mulighed for at sætte dine enheder der hvor du helst vil have dem, uden at de skal stå klods op og ned af hinanden.

Alle vores HDMI til Micro HDMI kabler er high-speed og guldbelagte, der sikre at forbindelsen ikke bliver forstyrret af støj.

Garanti

HDMI til Micro HDMI kablerne kommer med en god garanti, som sikre dig imod nedbrud i hele kablet levetid, eller indtil kablet bliver erstattet af en ny standard. De er alle sammen mærket med et garanti stempel.

Vi gør os stor umage med at finde den bedste kvalitet til pengene, så du hverken skal gå på kompromis med kvaliteten eller prisen.