Høretelefoner

Høretelefoner

24 varer

Høretelefoner

Lydkvaliteten er vigtig, uanset om du lytter til musik, taler i telefon, spiller computerspil eller andet. På denne side finder du høretelefoner der passer til alle øre og alle lejligheder. Hvad enten du vil have in-ear eller over-ear høretelefoner, så kan du finde det rette sæt her.

Vi har både trådløse og kablede høretelefoner

Skal du bruge et Bluetooth sæt til kun det ene øre, så du kan være i nem kontakt med dine kunder eller kollegaer mens du er på farten, så fører vi bl.a. et udvalg fra Jabra, som er behagelige at have på, og har en batteritid på op til 216 timer i standby.

Du kan få in-ear med og uden bøjle, der begge sidder behageligt og ikke genere øret hvis du bruger dem længere tid af gangen. De er alle udstyret med mikrofon, så du også kan besvare opkald når du er undervejs uden at skulle finde telefonen frem af lommen eller tasken.

Du kan få over-ear, som hjælper med at holde alt andet støj ude mens du hører musik eller spiller spil, men de kan også bruges når du er på farten, da de alle har indbygget mikrofon. Alle over-ear headset har Bluetooth forbindelse, men kan også tilsluttes via et medfølgende kabel. De oplades nemt via det medfølgende micro USB kabel, og er alle udstyret med navigationsknapper til nem betjening af lydstyrken og svar / læg-på funktionen.

Høretelefoner til løbeturen

Du kan få in-ear høretelefoner, der egner sig godt til løbeturen, fordi de har en bøjle, der sættes over øret og sikre at høretelefonener ikke falder ud mens du løber. De kan også være praktiske til en almindelig dagligdag hvor du er meget i bevægelse. Der medfølger også ekstra ear plugs i forskellige størrelse, så du får et sæt der passer lige netop til dig.

Er ledningen for kort til dine kablede høretelefoner, så kan du også købe forlænger kabler, der giver dig en halv meter længere kabel.

Bluetooth høretelefoner giver dig muligheden for at høre musik eller tale i telefon uden kabel med en god og stabil forbindelse. Ved at bruge trådløse høretelefoner undgår du kludder med kablet, der hænger fast eller knækker undervejs.

En del høretelefoner i dag er udstyret med støjdæmpning, som gør det nemmere at tale i telefon eller høre musik i støjfyldte lokaler eller på trafikerede veje. Støjdæmpningen afbøder udefrakommende støj, så du kan fokusere på din musik eller din samtale uden at være generet af støj fra dine omgivelser.

Vi fører mærker som Streetz, Jabra og Deltaco til priser der er til at forstå.

Se de enkelte modeller herunder og find det sæt, der passer bedst til dig.