Hvid lyskæde

4 varer

Hvid lyskæde med LED-pærer

En hvid lyskæde er festlig og flot! Den sørger for hygge og muntre minder, fra stunder med familie og venner. Når mørket falder på, og dagen går på hæld, længes vi efter lyset. Men led ikke længere - vi har det store, alsidige udvalg af lyskæder i en god kvalitet!

Tænd lys i mørket

Engang var lyskæder sådan nogle grønne nogen med glødepærer. Desværre var de ofte ustabile og havde en kæmpe transformator. Til trods for store forhåbninger om et flot oplyst juletræ eller en stjerneoplyst facade på huset, kunne de godt risikere at henligge i mørke, til trods for megen umage og sveddryppende indsats. Sådan er det heldigvis ikke længere. Danmark har et nordligt klima med mørke og rusk op mod 8 måneder om året. Det giver udfordringer for den type lyskæde, man investerer i. Den skal stå sin prøve og kunne lyse lang tid i træk, uden at blive varm eller ustabil. Den skal også være af et materiale der ikke bliver ødelagt efter få sæsoners brug. Vores moderne LED-lyskæder er ultra stabile, vind -og vejrbestandige og fås i flere toner, længder og udførelser.

Kvalitetslyskæder i led-udførelse - en sikker og stabil løsning

Juletræ og stemning kræver en speciel type lys - ikke for “koldt” og klinisk. Det gamle julepynt kan med den rigtige belysning, oplyses på den helt rigtige gammeldags måde. Den lange model til at ledsage juletræets fest og byde festlige velkommen i en granguirlande rundt om hoveddøren, eller hvad med at bruge den til at pynte i tagrenden rundt om huset? Anderledes med en hvid lyskæde, der skal ledsage en festlig stemning - måske brylluppet konfirmationen, eller studenterfesten. Her må der gerne være knald på, så folk kan feste og se hinanden til en svingom. Eller hvorfor ikke bruge en kæde til sommerfesten, så der kommer liv og lys i festteltet? Mere praktisk, kan en hvid lyskæde også bruges som markeringslys i indkørslen. Det øger sikkerheden. Hvad med en hvid lyskæde som en anderledes flot dekoration i en glasvase, eller som baggrundsbelysning ved fjernsynet? Uanset formål og din personlige kreativitet, har vi en kæde der matcher dine ønsker. Vores kæder bruger minimalt med strøm og udvikler næsten ingen varme. De har flere muligheder for at styre lyset i intervaller og har forskellige farvetoner. Det gør dem egnede til at bruge, også mere utraditionelle steder. Slip kreativiteten løs - kun fantasien sætter grænser for, hvordan netop din lyskæde kan bringe lys og liv i hjemmet.

Kundeservice og hurtig levering

Hos Kabel-manden.dk sætter vi en ære i at levere vore produkter så hurtigt, sikkert og billigt som muligt. Vores bestillingsprocedure er derfor nem og enkel, og vi afsender ud fra flere muligheder, så man som kunde har mulighed for at vælge sted og leveringsform. Vi lever af tilfredse kunder, hvad vores anmeldelser også viser. Vi glæder os derfor til at betjene dig på den bedste måde og hjælpe med at finde det helt rigtige.