In-ear høretelefoner

In-ear høretelefoner

3 varer
 • Deltaco In-ear høretelefoner
  På lager
  Deltaco In-ear høretelefoner
  HL-267

  Bemærk: Der er 5 års garanti på dette produkt. DELTACO in-ear høretelefoner med mikrofon, svarknap, krølfri, guldpletteret, 1,2m kabel

  kr 69.00
 • STREETZ løbe høretelefoner - Sort
  HL-295

  STREETZ  løbe høretelefoner med mikrofon - 3,5mm tilslutning - ørekrog - svarknap - krølfri - 1,2m kabel

  kr 129.00
 • STREETZ løbe høretelefoner - Hvid
  HL-296

  STREETZ sportshøretelefoner med mikrofon - 3,5mm tilslutning - ørekrog - svarknap - krølfri - 1,2m kabel

  kr 129.00

Her finder du vores udvalg i In-ear høretelefoner. Disse bruges typisk til bærbare enheder som smartphones og mp3 afspillere.

In ear høretelefoner – kvalitetslyd og komfort

Med et sæt gode høretelefoner kan du nyde kvalitetslyd, når du hører musik på din gå- eller løbetur, din tur med bussen, din cykeltur til badminton eller noget helt andet. Uanset hvor og hvornår du ønsker at bruge høretelefoner til at høre musik, så er det rigtig ærgerligt, hvis lyden er dårlig eller hvis høretelefonerne konstant falder ud af øret.

In ear høretelefoner er et super alternativ til almindelige høretelefoner og headset, der er lavet til at sidde uden på eller i ørerne, uden de sidder ret godt fast. In ear funktionen gør, at de sidder bedre fast i øret, således at de ikke falder ud ved hurtige eller hoppende bevægelser – for eksempel under en løbetur.

Komfort og kvalitet er i fokus

Her hos Kabel-manden.dk finder du både in ear høretelefoner med ørekrog, eller den mindre in ear model. Høretelefonerne med ørekrog sidder ekstragodt fast og er et rigtig god valg for dig, der er meget i bevægelse.

De virker alle også som headset til for eksempel iPhone og andre smartphones og er fremstillet med henblik på den bedst mulige komfort. Det vil sige, at det er ikke ubehageligt, når høretelefonerne sidder inde i øregangen. Fordi de sidder så langt inde i øret, så er de velegnede til at holde støj ude og de er derfor gode til udendørs brug eller brug i støjfyldte områder. Uanset hvilke behov du har, så er in ear høretelefoner et rigtig godt valg.