Julebelysning

Julebelysning

13 varer

Julebelysning med julelyskæder

Når det kommer til julebelysning, har vi et pænt udvalg af LED julelyskæder, der kan dække dine behov for at dekorere med lys til jul. Vi fører lyskæder i kold hvid, varm hvid og flerfarvet fra 50 LED lys og op til 200 LED lys.

’Bare lys’ eller multifunktion?

Er du kun ude efter at sætte lys på grantræet ude i forhaven, eller vil du gerne have lysende istapper hængende ned fra tagrenden, så kan du vælge en af vores mange lyskæder.

Istapper fås i både kold og varm hvid på 3,5 meter, og giver et flot lys, uanset hvor du hænger dem op henne.

Lyskæder med og uden farve fås i forskellige længder, og kan sammenkobles så de kan nå rigtig langt. Alle vores lyskæder har multifunktion, hvilket vil sige at de kan blinke i forskellige hastigheder, give indtrykket af at lyset bølger frem og tilbage og, for de flerfarvede, at der skiftes imellem farverne.

Lys skaber hygge

Brug lyskæder til at omkranse træer, give hygge og lys til for- og baghaven, og oplys din indgang eller garage. Kæderne kan naturligvis bruges året rundt, både inde og ude, og medvirker til at skabe liv omkring og i dit hjem.

Der er mange muligheder, hvor du kan anvende lyskæderne. Kun fantasien sætter grænser.

Til indendørs og udendørs brug

Kæderne er vandsikret, men vi anbefaler alligevel at man beskytter omskifter boksen ekstra med f.eks. en klar plastpose ved udendørs brug for at forhindre at der kommer fugt i boksen.