Kabelkanal

Kabelkanal

5 varer

Kabelkanal

Hvis du har mange ledninger liggende på gulvet og langs panelerne, kan det være en god ide at installere en kablekanal, der ikke blot skjuler kablerne, men også sikrer at de ikke bliver ødelagt af sko og støvsugere, eller ligger og filtre sammen, så de ikke er til at få fra hinanden igen.

Størrelser

Vores kabelkanaler kan fås i størrelserne 15x15, 20x20, 35x20 og 7x12, alle i ruller på 20 meters længde.

De er fleksible og kan limes fast med dobbeltsidet tape (som sidder på bagsiden af kanalerne) og kan klippes til i den ønskede længde. De kan også skrues fast, hvis der ønskes en mere robust montering, der ikke bliver påvirket af et fugtigt miljø.

Kabelkanalerne kan også monteres under bordpladen, for at holde de diverse kabler samlet et sted, så de ikke hænger hvor de kan komme i vejen. Ved at sætte en kabelkanal op under bordpladen, kan du holde bedre styr på højttaler kabler, transportable harddisk kable, telefon kabler og meget mere.

Kabelkanal klipper

Du kan også købe en kabelkanal klipper, der kommer med flere forskellige mundstykker der passer til forskellige typer klipninger, som giver det bedste resultat, hvis du skal føje flere længder sammen eller sætte kabelkanalerne op i hjørne osv.