Kabelskjulere

Kabelskjulere

12 varer

Kabelskjulere

Vi kender det godt alle sammen. Der ligger kilometervis af kabler under skrivebordet og det er stort set umuligt at gøre rent i sådan en rede af kabler.

Der er strømkabler og netværkskabler, ledningen fra lampen på bordet og meget mere, og det er en stor forvirring hvis noget skal flyttes eller tages fra. Det samler støv og småting, der falder ned fra bordet, og kan i værste fald være med til at ledninger og strømforsyninger overopheder og kortslutter.

Den bedste løsning for at holde styr på dine kabler

For at holde styr på dine kabler, skal du bruge en kabelskjuler. De er super nemme at bruge og består af et langt fleksibelt rør, der kan åbnes på langs. Der medfølger et lille klips som du samler kablerne i, og så presser du dem ned i kabelskjuleren og trækker klipsen hele vejen igennem skjuleren. Så skal du ikke sidde og rode med de forskellige kabler i et forsøg på at få dem ind i skjuleren enkeltvis.

Farvevalg og længde

Du kan få kabelskjulere i sort og hvid og i længder fra 2,5 meter helt op til 30 meter, og du kan nemt klippe dem til hvis de er for lange.

Det ser pænere ud og så er det langt nemmere at komme til at støvsuge, hvis ledningerne ikke ligger og flyder på gulvet under skrivebordet. Du kan også hænge kabelskjuleren op under bordet eller på væggen, hvis det kan lade sig gøre. Da kabelskjuleren består af åbne led, kan du nemt binde en snor eller en kabelstrip omkring til fastgøring på en krog eller i en kabelstrip holder.

Kabelskjulere bruges mest i kontormiljøer, men kan også sagtens bruges der hjemme, og så er priserne helt i orden.