Kabeltromler

Kabeltromler

5 varer

Kabeltromle

Af og til kan du få brug for en rigtig lang forlængerledning, f.eks. hvis du skal klippe hæk i haven og har en hækkeklipper med ledning, eller en græsslåmaskine med ledning. Så er en kabeltromle løsningen der gør at du ikke behøver at have en lang ledning liggende hen over jorden, som du kan gå og falde i, eller som du kan komme til at klippe over med græsslåmaskinen.

Kabeltromler kan bruges til mange forskellige ting, hvor der er behov for en ekstra lang ledning. Du kan få dem i forskellige længder lige fra 3 meter og op til 15 meter og der er 4 udtag på alle sammen.

De er alle sammen med manuel oprulning, som sidder i en ring med et håndtag på siden af kabeltromlen, så du har godt styr over hvordan ledningen bliver rullet op igen. Nogle af dem har lukkede kasser, mens andre er åbne.

Med og uden bærehåndtag

De store kabeltromler har et håndtag, så de er nemme at bære rundt på, og de åbne kabeltromler sidder på et stativ, der også gør transport og håndtering nemmere.

Alle udtagene er børnesikret, så de små ikke kommer til skade ved at prøve på at stikke noget ind i udtagene, og de er også jordet. Alle tromlerne har en sikkerhedsafbryder, og de lukkede kabeltromler er desuden temperatursikrede.

Kabeltromlerne kan godt benyttes udendørs så længe det er tørt, men bør ikke stå ude i fugtigt vejr eller regnvejr, da de ikke er beregnet til det.