Lang lyskæde

Der er 1 produkt.
Viser 1 - 1 ud af 1 enhed

Lang lyskæde

Skal julepynten have et ekstra nøk opad i år, så skal du måske investere i en ny, lang lyskæde. Der er ikke noget mere hyggeligt end huse pyntet med lys i vintermørket. Det skaber en varm og opløftende stemning, der varer helt til påske. Hos Kabel-manden.dk vil vi gerne være med til at gøre julen endnu lysere. Derfor har vi et stort og spændende udvalg af forskellige lyskæder i forskellige længder og farver, så du kan give julen dit eget personlige præg.

Lange kæder med koldt eller varmt lys

Når du skal pynte op til jul, er der stor forskel på, om du vælger LED lamper med koldt eller varmt lys. Til udendørs brug er det en fordel at vælge en lang lyskæde med koldt lys, fordi de skinner klarer og er mere synlige i det tætte mørke, der lægger sig om aftenen i vintermånederne. Skal du på den anden side bruge din lyskæde til at pynte indendørs, giver LED lamperne med varmt lys en mere hyggelig og blød belysning. Det betyder ikke, at du ikke kan bruge kæderne omvendt eller bare holde dig til den ene slags, for lyskæderne på Kabel-manden.dk kan bruges begge steder. Du kan sagtens bruge den samme lyskæde både indenfor og udenfor.

Den perfekte afstand mellem lamperne

Med en lang lyskæde kan du dække op til 20 meter med smukke, funklende LED lamper, der spreder god stemning. Lamperne er perfekt placeret med 10 centimeters mellemrum – der er altså hele 200 lamper på en lang lyskæde. De 10 centimeter giver den helt perfekte belysning og det udtryk, der hverken er for overvældende eller bliver kedelig.

Pynt til julefest

Med de lange lyskæder har du uendelige muligheder for at pynte haven, så den ligner et juleeventyr. Brug lyskæderne i flagstangen, eller i træerne. Du kan også kante taget med skønne lys og skabe den hyggeligste stemning både ind og ude. Fordi lyskæderne er så lange kan du skabe kunstfærdige lysskulpturer ved at vikle træer og buske ind i lys. Du behøver heller ikke at have en have for at få glæde af de lange lyskæder, en altan med et gelænder omviklet med lyskæder kan også skabe en fantastisk julestemning både inde og ude. Brug også lyskæden på dit juletræ, hvis der er små børn i hjemmet, der kan brænde sig på levende lys.

Lys i den mørke tid

Vi har ikke altid brugt lyskæderne herhjemme – og vi har endnu ikke opnået amerikanske tilstande, når det kommer til pyntning op til jul, men vi er blevet meget bedre til det. For rigtig mange af os er begyndt at opdage, hvor stor glæde og effekt det har, når vi vælger at hænge en lyskæde op i vintermånederne. En cykeltur gennem nabolaget bliver pludselig helt anderlede, og især de små har stor glæde af at opleve lysene rundt om i haver og på altaner. Vær med til at gøre julen endnu mere hyggelig med en lyskæde fra Kabel-manden.dk. Bestil din favorit allerede i dag!