Lyskædenet

2 varer

Spred hygge i haven med et lyskædenet

Et lyskædenet er en rigtig smart løsning til at sprede lidt hygge og lys i haven, når det i vinterhalvåret begynder at blive mørkt udenfor. Med et lyskædenet kan du nemt og enkelt sprede lidt hygge ved at dekorere træer og buske i haven med lidt lys. Et lyskædenet er nemt at bruge, og det har den fordel, at alle lysene bliver på deres plads og ikke falder ned, når det blæser. Derfor er disse især gode at bruge til udendørs brug. Du kan finde nettet i forskellige størrelser og farver, så du kan finde dem, der passer bedst til dig og din have.

Oplys din have og entré med et lyskædenet

Der er mange gode fordele ved at købe et lyskædenet. Én af dem er, at du på en hyggelig måde kan få lidt lys ind i haven og ved din entré til huset, så det ikke ser tomt og forladt ud i mørket, selv når ingen er hjemme. I modsætning til stearinlys kan en lyskæde nemlig være tændt, selv om der ikke er nogen hjemme i huset. Når man så vender hjem igen, så er det dejligt at vide, at huset ikke er helt mørkt, men at man i stedet bliver mødt at nogle flotte lyskæder, der hænger rundt på forhavens træer og buske. Andre fordele ved et lyskædenet tæller:

  • kan oplyse haven og entreen til huset i mørket
  • spreder hygge for dig og forbipasserende
  • bliver på sin plads, også selv om det blæser uden for
  • kan let sættes op, også i høje træer.

Dekorér nemt med et lyskædenet

Et lyskædenet er lettere at dekorere med end en almindelig kæde, der skal snores godt omkring træers og buskes grene for at blive siddende, når blæsten sætter ind – og det skal den nok komme til, inden vinteren er ovre. Et net med lys er én af de letteste måde at oplyse selv høje træer på, fordi det blot gælder om at få spredt lyset over trækronen. Så holder nettet automatisk selv fat i grene, så det ikke blæser væk. Hvis du gerne vil være helt sikker på, at nettet bliver på sin fast, så kan du selvfølgelig lige fastgøre det nogle steder til grenene. Men ellers er det bare at få nettet fordelt ligeligt over en trækrone eller en busk, og så er der lys og hyggelig stemning i haven resten af vinteren.

Vælg mellem forskellige størrelser og farver

Hvad enten du er til det klare hvide lys eller til en mere gyldent lys, så har vi en lyskæde, der passer din personlig stil. Hos os kan du finde mange forskellige farver og størrelser af kæder, og nogle af kæderne har endda forskellige lysfunktioner, som du kan skifte i mellem. Hvis du bestiller i dag, så kan din nye lyskæde være hos dig på 2-4 hverdage, og du kan dermed hurtigt komme i gang med at få pyntet op til vintertiden i haven. Levering koster 30 kr.