Lyskæde - 10 meter - 100 LED - Varm hvid Expand

Lyskæde - 10 meter - 100 LED - Bronze hvid - Multifunktion

LK-004

Lyskæde med klar ledning - 10 LED pærer pr. meter - Mulighed for sammenkobling

Bemærk: Farven på billedet kan variere. Farven er ikke samme "varm hvid" som vores 5 og 20 meters kæder, og bør derfor ikke købes sammen med disse med formål om at koble dem sammen.

Bemærk: Kommer i plastpose uden manual. Skal du bruge oplysninger om kæden kan de altså findes nedenfor.

Flere detaljer

På lager

kr 149.00

inkl. moms

God julekæde til både indendørs og udendørs brug. Kæden er vandafvisende, men vi anbefaler alligevel at man beskytter omskifter boksen ekstra med en evt klar plastpose ved udendørs brug.

Teknisk information:

 • Cobber ledning inde i klar kabel
 • F5 LED pære
 • "Remote" control til styring af modes
 • Ekstender i enden af kæden
 • 220v væg udtag
 • Vandafvisende - Vi anbefaler dog at man tildækker kontrol boksen samt evt samling af flere kæder.
 • 70cm power kabel

8 indstillingsmuligheder:

 1. Kombinationer
 2. Bølger
 3. Sekvensiel
 4. Langsom "glow"
 5. Chasing/Flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle
 8. Normal lys

Lyskæde på 10 meter – både til indendørs og udendørs brug

Den rette stemning, kræver den rette belysning. Det kan du opnå med denne flotte lyskæde på 10 meter. Den består af 100 F5 LED pærer, med 10 pærer pr. meter. LED pærerne er altså ligeligt fordelt, hvilket giver en perfekt fordelt belysning. Lyskæden kan bruges både indendørs og udendørs og ledningen er vandafvisende. Det anbefales dog, for en sikkerheds skyld, at beskytte omskifterboksen med en klar plasticpose, for at være helt sikker på, at den ikke tager skade af det danske vind og vejr. På grund af de praktiske materialer er lyskæden ideel til udendørs brug, for eksempel som julekæde i december måned.

Forskellige indstillingsmuligheder

Bemærk, at denne lyskæde er i farven ’bronze white’. Det er altså ikke den samme som vores 5 og 20 meter lange lyskæder, der er i farven ’Varm hvid’. Lyskæden er mulig at sammenkoble for at opnå en længere lyskæde, men vær opmærksom på, at sammenkobling med vores 5 og 20 meter lyskæder altså ikke vil give den samme farve. Når du skal vælge den helt rette belysning, kan du vælge mellem otte forskellige indstillingsmuligheder: kombinationslys, bølger, sekvensiel, langsom glow, chasing/falsh, slow fade, twinkle og normal belysning. Du kan altså vælge belysning lige efter din smag.

Path: > > > > Lyskæde - 10 meter - 100 LED - Bronze hvid - Multifunktion