Lyskæde - 20 meter - 200 LED - Varm hvid Expand

Lyskæde - 20 meter - 200 LED - Varm hvid - Multifunktion

LK-005

Lyskæde med klar ledning - 10 LED pærer pr. meter - Mulighed for sammenkobling

Bemærk: Kommer i plastpose uden manual. Skal du bruge oplysninger om kæden kan de altså findes nedenfor.

Flere detaljer

Varen er desværre ikke på lager i øjeblikket

kr 199.00

inkl. moms

God julekæde til både indendørs og udendørs brug. Kæden er vandafvisende, men vi anbefaler alligevel at man beskytter omskifter boksen ekstra med en evt klar plastpose ved udendørs brug.

Teknisk information:

 • Cobber ledning inde i klar kabel
 • F5 LED pære
 • "Remote" control til styring af modes
 • Ekstender i enden af kæden
 • 220v væg udtag
 • Vandafvisende - Vi anbefaler dog at man tildækker kontrol boksen samt evt samling af flere kæder.
 • 70cm power kabel

8 indstillingsmuligheder:

 1. Kombinationer
 2. Bølger
 3. Sekvensiel
 4. Langsom "glow"
 5. Chasing/Flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle
 8. Normal lys

Lyskæde på 20 meter – pynt op til enhver lejlighed

Denne fine lyskæde er 20 meter lang og har 200 F5 LED pærer. Det betyder, at der sidder 10 LED pærer pr. meter, hvilket giver en perfekt og tæt belysning. Den klare ledning indeholder en kobberledning og der er mulighed for at styre belysningen med en manuel remote. Lyskæden giver belysning med et varmt skær. Der er dog mulighed for otte forskellige typer belysning; kombinationslys, bølger, sekvensiel, langsom glow, chasing/falsh, slow fade, twinkle og normal belysning. Der er således mulighed for, at indstille belysningen lige nøjagtig til dit behov.

Ideel til udendørs brug

Lyskæden er godkendt til udendørsbrug og er derfor ideel som lysdekoration på altaner, carporte, hegn, træer i haven eller andre udendørs placeringer. Kæden er vandafvisende, men det anbefales alligevel, at omskifterboksen beskyttes med for eksempel en plasticpose. Den klare ledning gør, at lyskæden ikke er så iøjnefaldende, hvilket gør de 200 LED pærer endnu mere dekorative. Det varme lys sørger for rigtig hygge, når du for eksempel skal lyse træerne op hen mod jul. Eller når du skal lyse de lange sommeraftner op på din altan. Desuden kan lyskæden skabe den helt rette belysning, når der skal holdes en stor fest i et telt i haven. Med denne 20 meter lange lyskæde er du garanteret hyggelig belysning og praktisk materiale, der kan holde til det danske vind og vejr.

Path: > > > > Lyskæde - 20 meter - 200 LED - Varm hvid - Multifunktion