Lyskæde - 5 meter - 50 LED - Varm hvid Expand

Lyskæde - 5 meter - 50 LED - Varm hvid - Multifunktion

LK-002

Lyskæde med klar ledning - 10 LED pærer pr. meter - Mulighed for sammenkobling

Bemærk: Kommer i plastpose uden manual. Skal du bruge oplysninger om kæden kan de altså findes nedenfor.

Flere detaljer

På lager

kr 99.00

inkl. moms

God julekæde til både indendørs og udendørs brug. Kæden er vandafvisende, men vi anbefaler alligevel at man beskytter omskifter boksen ekstra med en evt klar plastpose ved udendørs brug.

Teknisk information:

 • Cobber ledning inde i klar kabel
 • F5 LED pære
 • "Remote" control til styring af modes
 • Ekstender i enden af kæden
 • 220v væg udtag
 • Vandafvisende - Vi anbefaler dog at man tildækker kontrol boksen samt evt samling af flere kæder.
 • 70cm power kabel

8 indstillingsmuligheder:

 1. Kombinationer
 2. Bølger
 3. Sekvensiel
 4. Langsom "glow"
 5. Chasing/Flash
 6. Slow fade
 7. Twinkle
 8. Normal lys

Lyskæde på 5 meter – god som julepynt

Denne 5 meter lange lyskæde har 50 F5 LED pærer. Der sidder 10 pærer pr. meter og det varme hvide lys giver den en rigtig hyggelig belysning. I julemånederne er lyskæden perfekt til både indendørs og udendørs brug og kan derfor skabe dejlig dansk julestemning i din have, på din altan, i din carport eller i din stue. Der er mulighed for at styre belysningen med en manuel remote til otte forskellige belysningstemaer; kombinationslys, bølger, sekvensiel, langsom glow, chasing/falsh, slow fade, twinkle og normal belysning. Der er derfor mulighed for at indstille den helt rette belysning, for at skabe den helt rette stemning.

Holder til det danske vind og vejr

Lyskæden er godkendt til udendørs brug og den klare ledning er vandafvisende. Alligevel anbefales det, at du bruger en plasticpose til at beskytte omskifterboksen. På den måde er du helt sikker på, at din lyskæde kan tåle at hænge ude på de mere end 120 regnvejrsdage vi har i Danmark. Ledningen er fremstillet i et praktisk og klart materiale, der sikrer, at du kun lægger mærke til de flotte pærer, når den hænger fremme. Med denne 5 meter lange lyskæde er du altså garanteret perfekt belysning frem til jul. Hvis du ønsker en længere lyskæde er der mulighed for, at den kan sammenkobles med flere kæder, så den bliver længere.

Path: > > > > Lyskæde - 5 meter - 50 LED - Varm hvid - Multifunktion