Microjack kabler

Microjack kabler

7 varer

Her finder du vores udvalg i 2,5 mm Microjack kabler. Hos kabel-manden.dk er vi altid på forkant med prisen og kvaliteten.

Microjack kabler til overførsel af lyd mellem forskellige apparater

Hvis du gerne vil overføre lyd fra for eksempel din smartphone og til en højtaler, så kan det være en god idé at investere i et microjack kabel. I dag fremstilles mange lydenheder, herunder små smartphones, med et microjack stik på 2,5 millimeter. Det er altså mindre end de lydenheder, der er udstyret med et minijackstik på 3,5 millimeter. Microjack kablet er altså velegnet til små enheder, hvor det normale minijack kabel er for stort.

Et microjack kabel er beregnet til at overføre lyd mellem forskellige typer apparater på samme måde som et minijack kabel – og andre lydkabler for den sags skyld. Det kan for eksempel være mellem en afspiller – eksempelvis din smartphone eller MP3-afspiller – og en højtaler, eller mellem dit PC lydkort og en monitor. Mulighederne er mange og minijack kablet kan nemt og hurtigt overføre lyden i perfekt kvalitet.

Med et microjack kabel undgår du besvær

Der følger i mange tilfælde et microjack kabel med, når du investerer i for eksempel en højtaler med den type stik. Problemet er, at de ofte er meget korte, hvilket mindsker mobiliteten af dine lydenheder. Det kræver derfor, at afstanden mellem dine apparater er minimal, hvilket kan være besværligt for dig, hvis din højtaler for eksempel er placeret et stykke fra sofaen. Her hos kabelmanden.dk fås microjack kabler i både en halv og en hel meters længde, så du kan finde et kabel med lige den længde, der passer dig og den afstand du ønsker mellem dine apparater. Med et microjack kabel er det altså slut med det besvær, der kan være forbundet med at afspille musik på din stationære højtaler. På grund af længden på microjack kablet kan du nu slippe for, at rejse dig fra sofaen hver gang du ønsker at skifte sang på din lydenhed.