Minijack forlænger

Minijack forlænger

6 varer

Minijack forlænger

3,5mm minijack stik benyttes i stort set alle mobiltelefoner i dag og skal du forbinde din mobiltelefon med f.eks. højtalere eller andet udstyr, der kan afspille lyden bedre end en mobiltelefon kan, og hvis disse enheder ikke har blue-tooth forbindelse, så kan du benytte dig af et minijack forlænger kabel, hvis det minijack kabel du har i forvejen ikke er langt nok.

Hvis du skal bruge en forlænger til dine hovedtelefoner, så kan du købe et minijack forlænger kabel. Har du f.eks. ikke lyst til at forstyrre dine naboer ved at se fjernsyn om natten, så kan du med en minijack forlænger tilslutte dine hovedtelefoner til fjernsynet og så se alt det fjernsyn du vil.

Det kan også tænkes at du måske vil have telefonen i tasken, men samtidig gerne vil høre musik. Det er standard headset kabler som regel for korte til, så der ville du også få gavn af en minijack forlænger.

Længder

Vi fører minijack forlængere, der går fra 0,5 meter og helt op til 10 meters længde, så der er rig mulighed for at gemme telefonen af vejen mens du hører musik, eller forbinde dine hovedtelefoner til fjernsynet eller anlægget.