Minijack kabel

Minijack kabel

26 varer

Minijack kabel

De fleste mobiltelefoner i dag benytter 3,5mm minijack stik, og vil du f.eks. forbinde din mobiltelefon med højtalere eller andet udstyr, der ikke kører med blu-tooth eller på wifi, så kan du med fordel benytte et minijack kabel.

Minijack kabler

Vi fører forskellige typer minijack kabler i forskellige længder fra 1 - 2 meter med lige stik, som kommer i farverne sort, hvid og grå.

Vinklet minijack kabler

Derudover fører vi minijack kabler med vinklet stik fra 1 - 3 meter i længden, hvor det ene stik er vinklet og det andet er lige. Det kan være en fordel at stikket ikke rager for meget ud, hvis der f.eks. ikke er plads nok bagpå en højtaler. Vores vinklede kabler kan fås i sort, rød og hvid.

Minijack forlænger

Skal du bruge et længere kabel end 3 meter, eller er det medfølgende kabel fra dine hovedtelefoner ikke langt nok, så kan du benytte en minijack stik forlængere.

De kan fås i længder fra 0,5 meter til 10 meter. Disse fås kun i sort.

Minijack splitter

Vil du dele din musik med nogen, så kan en minijack splitter være en ide. Den gør at du kan tilslutte to sæt hovedtelefoner til samme minijack stik. Længden er 0,5 meter og du kan få dem i sort eller i hvid.

Garanti

Nogle af vores Minijack kabler kan fås med garanti. Det er nemt at se, hvilke produkter der er garanti på.