Android oplader - Hvid Expand

Original Samsung oplader - Hvid

Samsung Samsung

Original Samsung Rejseoplader ETA-U90EWE - Hvid

Android oplader.

Flere detaljer

På lager

kr 109.00

inkl. moms

Mængde rabat

Antal Rabat Du sparer
2 5% Op til kr 10.90
5 10% Op til kr 54.50
10 15% Op til kr 163.50

Android oplader

Tekniske data:

- Input: 100V - 240V, 0.35A
- Output: 5V, 2000mA
- Standard USB jack (type A)
- MicroUSB kabel (micro-USB til USB) 1m

Dette produkt er kompatibel med: Alle nyere Android smart phones.

Bemærk: Denne lader vil ikke give din en såkaldt "Quick charge" på Samsung Galaxy S6 - Dertil anbefaler vi vores Qualcomm oplader

Original Samsung oplader – giv din mobil bedre batteritid

Alting har brug for brændstof og det har din mobiltelefon også. Ligesom vi mennesker, er din mobiltelefon også afhængig af sit brændstof for at den kan fungere. Mobiltelefonen er en vigtig del af dit liv – nogen vil mene at den er blandt de vigtigste ejendele vi har. Du bruger den først og fremmest til kontakt med omverdenen, men du bruger den måske også til at finde vej, tjekke hvornår din bus kører og til at holde dig opdateret på nyheder. Derfor er det rigtig vigtigt, at din mobiltelefon forsynes med brændstof, så den ikke løber tør for strøm og så du slipper for at stå et sted uden adgang til din mobiltelefons mange funktioner. Så hvis du leder efter en ny og effektiv oplader til din Android telefon, så er du kommet til det rette sted.

Med en original Samsung oplader får du strøm af højeste kvalitet

Denne originale Samsung oplader i hvid passer til alle nyere Android telefoner. Kablet et standard USB jack stik. Samsung er et anerkendt og pålideligt mærke, der absolut er blandt de førende producenter af både mobiltelefoner og tilbehør. Hvis du vælger denne originale oplader fra Samsung er du altså sikker på udstyr af højeste kvalitet, der ikke forsyner din mobiltelefon med ukurant strøm, der er dårligt for den. Desuden er du sikker på, at batterilevetiden forlænges, når du forsyner mobilen med strøm fra denne oplader. Det er altså slut med at stå et eller andet sted og løbe tør for strøm, når det er allermest ubelejligt. Opladeren er nem at tage med i tasken og oplader din mobil lynhurtigt. Dog skal du være opmærksom på, at denne oplader ikke kan give dig en såkaldt ”Quick charge” på Samsung Galaxy S6 – hertil anbefales vores anden oplader; Qualcomm. Dog kan denne originale Samsung oplader alligevel levere en hurtig opladning af din telefon.

Varenr 015
Længde 1 meter
Produktgaranti 2 års reklamation
Kompatibilitet Passer til alle android enheder der kræver 2A output
Port USB
Port (2) Micro USB
Mærke Samsung
Godkendelser CE
Path: > > > > Original Samsung oplader - Hvid