Optisk kabel

Optisk kabel

11 varer

Her finder du vores udvalg i Optiske kabler. Disse kabler kaldes også Toslink. Dette type kabel er ideelt til surround og andet high-end hi-fi udstyr. Hos kabel-manden.dk er vi altid på forkant med prisen og kvaliteten.

Få en bedre lydoplevelse med et optisk kabel

Med et optisk kabel kan du maksimere din lydoplevelse, når du tilslutter for eksempel din DVD-afspiller til en surround receiver. Det optiske kabel kaldes også Toslink og er ideelt til blandt andet surround sound. Denne type kabel kan blandt andet bruges til tilslutning mellem din DVD- eller Blu Ray-afspiller, digital parabol og så en surround receiver eller et stereoanlæg, men nyere spillekonsoller som PlayStation 3 er udstyret med en optisk lydudgang. Et optisk kabel overfører altså digital lyd mellem en afspiller og en modtager og den digitale lydoverførsel er en optimal løsning, hvis du sætter pris på god lyd. Du kan altså forbedre spiloplevelsen, når du spiller på din PlayStation eller du kan hæve oplevelsen til et andet niveau, når du ser spændende film på dit TV. Med et optisk Toslink kabel leveres lyden i bedste kvalitet og helt uden forsinkelser.

Find det optiske kabel der passer til dit behov

Her hos kabel-manden.dk har vi et bredt udvalg af optiske Toslink kabler. De fås i forskellige længder tilpasset til dit behov. Du kan altså finde lige det optiske kabel, der passer til den afstand du har mellem afspiller og modtager, hvilket i høj grad øger fleksibiliteten. Fælles for alle vores optiske kabler er, at de er i højeste kvalitet og dermed ikke svækker lydkvaliteten. På trods af, at kablerne fås i lange længder, mindskes kvaliteten af lydoverførslen ikke. Med et optisk kabel kan du altså forbedre din lydoplevelse markant på trods af store afstande og du behøver dermed ikke skulle besvære dig med at skulle rykke rundt på placeringen af dine enheder. Hvis du sætter pris på god lyd og hvis lydoplevelsen er vigtig for dig, så er et optisk Toslink kabel absolut den bedste løsning for dig.