Powerbanks

Powerbanks

12 varer

Powerbank

En powerbank er en transportable enegikilde til at genoplade din mobiltelefon eller tablet eller andet udstyr. Den er lille, tynd og meget praktisk, så du kan have den med i lommen, og den svarer til et genopladeligt batteri, blot med større kapacitet.

En powerbank består af et genopladeligt batteri, og en til flere USB-udgange, som giver dig en nem og bekvem måde at genoplade dine enheder på. Du kan benytte den til alt fra mobiltelefon, tablet, højtalere, GPS, smart watch osv., og den kan fås i mange forskellige størrelser, farver og prisklasser.

Hvilken model skal du vælge?

Hvis du overvejer dine behov, så kan du derudfra vurdere hvor stor en kapacitet din nye powerbank skal have. Hvor mange gange oplader du dine enheder per dag? Hvor tit har du siddet med en død telefon i hånden og uden en stikkontakt i nærheden? Hvor mange gange har du måtte opgive at skrive noget eller undersøge noget, fordi din tablet var løbet tør for strøm?

Ved at medbringe en powerbank, har du altid ekstra strøm ved hånden, og behøver derfor ikke lede efter en stikkontakt. Du kan få en powerbank der svarer til dine behov alt efter farve, kapacitet eller budget.

Her på siden finder du nemt en powerbank der passer til dine formål og til meget overkommelige priser.

Hvordan fungere en powerbank?

Det er faktisk meget nemt. Du skal blot sørge for at din powerbank altid er opladet, og naturligvis at medbringe den og usb-kablet, så du nemt kan forbinde din enhed til din powerbank. Det medfølgende kabel kan nogle gange være for kort eller ikke kompatibelt med din enhed, så derfor er det en god ide enten at medbringe det kabel der passer til din enhed, eller at købe et kabel der passer.

De forskellige typer har forskellig kapacitet og forskellige tilslutningsstørrelser, og nogle modeller har endda en indbygget lommelygte. De kan fås i sort, hvid, sølv, guld, pink og andre farver, så de passer til enhver lejlighed.

Alle powerbanks er fra Deltaco og har Samsung celler, hvilket sikre at de er topkvalitet.

Et eksternt batteri giver mere frihed

Ved at købe en powerbank, får du mere frihed, og skal ikke bekymre dig om hvornår din enhed løber tør for strøm. Sidder du i en forelæsning og tager noter, så er det rart at vide at du ikke skal til at lede efter en stikkontakt, eller må opgive at skrive dine noter, fordi din tablet er ved at løbe tør for strøm. Eller hvis du sidder midt i en samtale og telefonen er ved at løbe tør. Så skal du blot forbinde din powerbank til den, og så kan du snakke videre uden problemer.

Ved at benytte en powerbank giver du dig selv mange ekstra timers brug, før du skal genoplade din telefon, tablet osv. En powerbanks kapacitet måles i mAh, som står for milli-Ampere-timer. Hvis du sammenligner de mAh på den powerbank du overvejer at købe med de mAh din enheds batteri benytter, så kan du se hvor mange opladninger du kan regne med.