SATA kabler

SATA kabler

4 varer

SATA kabler

Har du harddisk problemer i din stationære computer, så kan det meget vel være SATA kablet der skal skiftes. Det er en god ide at afprøve om det er kablet, før du styrter dig ud i at købe en ny harddisk.

SATA står for Serial Advanced Technology Attachment (på dansk seriel udvidet teknologisk forbindelse), og er en videreudvikling af PATA, bedre kendt som ATA. SATA erstattede ATA i 2003 og har sidenhen været den mest brugte måde at forbinde en harddisk eller et optisk drev til bundkortet i en computer.

Eller skal du blot tilslutte en ny harddisk eller et andet drev, der har et SATA stik, så skal du bruge et SATA kabel.

SATA kabler bruges som forbindelse af f.eks. interne harddiske, DVD-drev, Blu-ray-drev og andre typer drev til bundkortet i din stationære computer.

Længder

De high-grade SATA kabler vi sælger, kan fås i længder på 0,3m op til 1m, hvilket skulle give rig mulighed for at enten tilslutte eller udskifte forbindelsen til et SATA drev.

Garanti

Der er garanti på alle vores SATA kabler. Garantien dækker så længe denne type kabel stadig fremstilles, eller indtil der kommer en ny standard. Alle produkter under garanti er mærket tydeligt.

Vi sætter en ære i altid at levere den bedste kvalitet på SATA kabler til priser der er til at forstå.