Scart kabel

Scart kabel

7 varer

Scart kabel

Har du en ældre DVD-afspiller, eller sågar en gammel VHS maskine, så skal du efter al sandsynlighed bruge et scart kabel for at forbinde den til dit fjernsyn, hvis du vil se gamle videobånd eller DVD'ere i den højeste analoge kvalitet.

Scart kabler sender videosignalet i den bedst RGB analoge version og lyd i stereo. Samtidig er et scart kabel i stand til at skifte imellem formater som 4:3 og 16:9.

Der er stadig en del nyere fjernsyn, der har en scart indgang, men de bruges ikke så meget mere. Før i tiden var scart stik standard på de fleste fjernsyn fra omkring 1980erne og fremefter, da der før det ikke var en standard til at forbinde eksternt udstyr til fjernsynet. Forskellige lande og producenter brugte forskellige metoder, og scart var et forsøg på at standardisere forbindelsen til eksterne enheder så som videobåndoptagere, videokameraer og deslige.

I dag bruges HDMI kabler i stedet for scart kablet på de fleste enheder.

Længder

Vores scart kabler er fra Deltaco, og kan købes i længder fra 0,5 til 3 meter, så du kan forbinde dine ældre enheder til dit fjernsyn via scart.

Garanti

Deltaco i samarbejde med os yder 2 års reklamationsret alle scart kabler.

Hos os er du sikret god kvalitet til en fin pris.